• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Alpha bank bonus

GTS

Member
Μια γρήγορη ερώτηση, με πόντους και ΙΚΕΑ τι παίζει; Πόσα € γλυτωνεις με πόσους πόντους;

paefstra

Member
Μια γρήγορη ερώτηση, με πόντους και ΙΚΕΑ τι παίζει; Πόσα € γλυτωνεις με πόσους πόντους;
Εχοντας φαει αισιως καπου 70.000 ποντους στο ΙΚΕΑ:
Καθε 5.000 bonus ειναι 20 ευρω. Σε καθε αποδειξη μπορεις να περασεις μονο 2 κουπονια, δηλαδη 40 ευρω. Αν ειναι πανω απο 100 ευρω, περναει ταυτοχρονα και 10ευρο κουπονι Cosmote.
Ψωνιζουμε μονο σε εκπτωσεις που με 70% εκπτωση συν κουπονια φτανεις και 90% εκπτωση αναλογα το πως θα παιξεις με τα κουπονια.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καθε 5.000 bonus ειναι 20 ευρω. Σε καθε αποδειξη μπορεις να περασεις μονο 2 κουπονια, δηλαδη 40 ευρω. Αν ειναι πανω απο 100 ευρω, περναει ταυτοχρονα και 10ευρο κουπονι Cosmote.
Ψωνιζουμε μονο σε εκπτωσεις που με 70% εκπτωση συν κουπονια φτανεις και 90% εκπτωση αναλογα το πως θα παιξεις με τα κουπονια.
Αυτή τη στιγμή όμως δεν φαίνονται κουπόνια στο app.

paefstra

Member
Αυτή τη στιγμή όμως δεν φαίνονται κουπόνια στο app.
Κι εγω τα περιμενω. Ειχαν τελειωσει πριν τις 20 Δεκεμβρη, ξαφνικα εβγαλε λιγα πριν την Πρωτοχρονια, προλαβα ενα με επιφυλαξη γιατι εληγε 31 Γεναρη και ηθελα να δω τι εκπτωσεις θα βαλει μεσα Γεναρη πρωτα.
Θα ξαναβγαλει, αυτο γινεται καθε 3μηνο που κανει την εκδοση.

GTS

Member
Αρα δεν αγοράζεις καναπέ έτσι, μικροπράγματα μόνο.

paefstra

Member
Αρα δεν αγοράζεις καναπέ έτσι, μικροπράγματα μόνο.
Μετρια. Πηρα ξυλινο (οχι χαρτονενιο) σεκρεταιρ απο 330 ευρω το πηγε 99 στις εκπτωσεις για λιγες μερες -40 κουπονια τελικη τιμη στα 50 ευρω. Εκπτωση 280 ευρω.
Επειδη σκοπευω να παρω κατι μεγαλο των 1000 ευρω συντομα, εφοσον βαζει 36 ατοκες, ειμαι οκ.

• Like
Reactions: GTS

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Μετρια. Πηρα ξυλινο (οχι χαρτονενιο) σεκρεταιρ απο 330 ευρω το πηγε 99 στις εκπτωσεις για λιγες μερες -40 κουπονια τελικη τιμη στα 50 ευρω. Εκπτωση 280 ευρω.
Επειδη σκοπευω να παρω κατι μεγαλο των 1000 ευρω συντομα, εφοσον βαζει 36 ατοκες, ειμαι οκ.
Που τα βρίσκετε τα λεφτά και αγοράζετε;
😜😇
Προφανώς "κλασσικό" τρολλάρισμα.
Αυτοί οι mod είναι άκαρδοι και κλειδώνουν συζητήσεις...

giannis228

Member
εχεις δοκιμασει να εξαργυρωσεις κουπονια στο αυτοματο ταμειο? εκει πριν 2 χρονια που ειχα δοκιμασει εξαργυρωσα 20 κουπονια

paefstra

Member
εχεις δοκιμασει να εξαργυρωσεις κουπονια στο αυτοματο ταμειο? εκει πριν 2 χρονια που ειχα δοκιμασει εξαργυρωσα 20 κουπονια
Τι??? Για να το δω!
Μονο που τα μεγαλα επιπλα τα παιρνω ηλεκτρονικα, δεν τα κουβαλαω ταμειο.

giannis228

Member
Τι??? Για να το δω!
Μονο που τα μεγαλα επιπλα τα παιρνω ηλεκτρονικα, δεν τα κουβαλαω ταμειο.
ναι ηρθε μια κοπελα μου ειπε νομιζω μεχρι δυο γινεται ! δεν ηξερε καλα ! εχω συνεχισα και χτυπησα 20 κωδικους περιπου !

paefstra

Member
ναι ηρθε μια κοπελα μου ειπε νομιζω μεχρι δυο γινεται ! δεν ηξερε καλα ! εχω συνεχισα και χτυπησα 20 κωδικους περιπου !
Αν αυτο εγινε πριν 2 χρονια, τωρα δεν επιτρεπεται, μεχρι 2.
Επισης επειδη αυτοι οι κωδικοι εχουν χρονοβορα επαληθευση (καπου μισο λεπτο ο καθενας συν το περασμα του κωδικου) η αναμονη 20 λεπτων της ουρας πισω μπορει να φερει μπουνιδια. Ακομη και για δυο κωδικους ο ταμιας το ανακοινωνει στους πισω οτι θα αργησει να τελειωσει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.779
Μέλη
39.514
Νεότερο μέλος
Xanthos87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom