GTS
Member
Μια γρήγορη ερώτηση, με πόντους και ΙΚΕΑ τι παίζει; Πόσα € γλυτωνεις με πόσους πόντους;
Εχοντας φαει αισιως καπου 70.000 ποντους στο ΙΚΕΑ:Μια γρήγορη ερώτηση, με πόντους και ΙΚΕΑ τι παίζει; Πόσα € γλυτωνεις με πόσους πόντους;
Αυτή τη στιγμή όμως δεν φαίνονται κουπόνια στο app.Εχοντας φαει αισιως καπου 70.000 ποντους στο ΙΚΕΑ:
Καθε 5.000 bonus ειναι 20 ευρω. Σε καθε αποδειξη μπορεις να περασεις μονο 2 κουπονια, δηλαδη 40 ευρω. Αν ειναι πανω απο 100 ευρω, περναει ταυτοχρονα και 10ευρο κουπονι Cosmote.
Ψωνιζουμε μονο σε εκπτωσεις που με 70% εκπτωση συν κουπονια φτανεις και 90% εκπτωση αναλογα το πως θα παιξεις με τα κουπονια.
Κι εγω τα περιμενω. Ειχαν τελειωσει πριν τις 20 Δεκεμβρη, ξαφνικα εβγαλε λιγα πριν την Πρωτοχρονια, προλαβα ενα με επιφυλαξη γιατι εληγε 31 Γεναρη και ηθελα να δω τι εκπτωσεις θα βαλει μεσα Γεναρη πρωτα.Αυτή τη στιγμή όμως δεν φαίνονται κουπόνια στο app.
Αρα δεν αγοράζεις καναπέ έτσι, μικροπράγματα μόνο.Εχοντας φαει αισιως καπου 70.000 ποντους στο ΙΚΕΑ:
Καθε 5.000 bonus ειναι 20 ευρω. Σε καθε αποδειξη μπορεις να περασεις μονο 2 κουπονια, δηλαδη 40 ευρω. Αν ειναι πανω απο 100 ευρω, περναει ταυτοχρονα και 10ευρο κουπονι Cosmote.
Ψωνιζουμε μονο σε εκπτωσεις που με 70% εκπτωση συν κουπονια φτανεις και 90% εκπτωση αναλογα το πως θα παιξεις με τα κουπονια.
Μετρια. Πηρα ξυλινο (οχι χαρτονενιο) σεκρεταιρ απο 330 ευρω το πηγε 99 στις εκπτωσεις για λιγες μερες -40 κουπονια τελικη τιμη στα 50 ευρω. Εκπτωση 280 ευρω.Αρα δεν αγοράζεις καναπέ έτσι, μικροπράγματα μόνο.
Που τα βρίσκετε τα λεφτά και αγοράζετε;Μετρια. Πηρα ξυλινο (οχι χαρτονενιο) σεκρεταιρ απο 330 ευρω το πηγε 99 στις εκπτωσεις για λιγες μερες -40 κουπονια τελικη τιμη στα 50 ευρω. Εκπτωση 280 ευρω.
Επειδη σκοπευω να παρω κατι μεγαλο των 1000 ευρω συντομα, εφοσον βαζει 36 ατοκες, ειμαι οκ.
εχεις δοκιμασει να εξαργυρωσεις κουπονια στο αυτοματο ταμειο? εκει πριν 2 χρονια που ειχα δοκιμασει εξαργυρωσα 20 κουπονιαΕχοντας φαει αισιως καπου 70.000 ποντους στο ΙΚΕΑ:
Τι??? Για να το δω!εχεις δοκιμασει να εξαργυρωσεις κουπονια στο αυτοματο ταμειο? εκει πριν 2 χρονια που ειχα δοκιμασει εξαργυρωσα 20 κουπονια
ναι ηρθε μια κοπελα μου ειπε νομιζω μεχρι δυο γινεται ! δεν ηξερε καλα ! εχω συνεχισα και χτυπησα 20 κωδικους περιπου !Τι??? Για να το δω!
Μονο που τα μεγαλα επιπλα τα παιρνω ηλεκτρονικα, δεν τα κουβαλαω ταμειο.
Αν αυτο εγινε πριν 2 χρονια, τωρα δεν επιτρεπεται, μεχρι 2.ναι ηρθε μια κοπελα μου ειπε νομιζω μεχρι δυο γινεται ! δεν ηξερε καλα ! εχω συνεχισα και χτυπησα 20 κωδικους περιπου !
Σε λίγο θα ζητάν και "φύλαχτρα"το προβληματακι ειναι οτι εχουν ανεβει μεν πολυ τα μπονους (διπλασια) εχουν πεσει τα επιτοκια πολύ ομως (απο 1% σε 0,30%)