• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Στην αποδειξη της καρτας εγραφε το υπολοιπο των ποντων σου? Αν οχι, δεν την περασε απο τερματικο της αλφα κ γι αυτο δεν πηρες τους ποντους.
Δεν ειδα οχι. Αλλα αν δεν ηταν, λογικα δεν θα περνουσαν αμεσα ουτε οι x2. Οι ποντοι της συναλλαγης φανηκαν, της προσφορας δεν περασαν.

aikaterinib

Member
Επόμενο Ταξίδι
Who Knows
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για TGI στην Θεσσαλονίκη έχει εμπειρία κάνεις;
Ναι και στο καταστημα της Αριστοτέλους και στο καταστημα στο Cosmos με καρτα Aegean premium το χ100 περασε αμεσως

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Κατα τη διαρκεια της πληρωμης πρεπει να το πεις οτι θα κανεις πληρωμη με καρτα alpha bank για να σου αποδοθουν οι ποντοι κι αυτο συμβαινει γιατι πολλες επιχειρησεις εχουν περισσοτερα του ενος pos και αν περασουν την καρτα απο pos που δεν ειναι της alpha δεν θα παρεις τους επιπλεον ποντους. Επισης, οσοι κανουν τη δουλεια τους σωστα, σε ρωτανε οι ιδιοι με καρτα ποιας τραπεζας πληρωνεις, για να επιλεξουν το σωστο pos.
χωρίς να ειμαι σχετικός ιδιαίτερα με τα pos αυτό δεν το καταλαβαίνω.
πχ στα attica που συνεργάζονται σχεδόν με όλες τις τράπεζες με όποια κάρτα και να πληρώσω, παίρνω και τις αντίστοιχες επιβραβεύσεις χωρις να αναφέρω ποτέ τίποτα.
πληρωνω με πειραιώς, παίρνω yellows.
πληρωνω με eurobank, παίρνω επιστροφή.
στο ίδιο Pos.

στου κεφαλαρίου τα fridays by the way που ανέφερα εκ των προτέρων οτι θελω να πληρωσω με alpha, το μυαλό τους πήγε στο κουπόνι. όταν ειπα οτι θελω απλά να πάρω τους ποντους της προσφοράς μου ειπαν οτι θα τους έπαιρνα ουτως η αλλως. δεν εφεραν καποιο συγκεκριμενο pos. και πηρα χ100 κανονικα.

giannis228

Member
χωρίς να ειμαι σχετικός ιδιαίτερα με τα pos αυτό δεν το καταλαβαίνω.
πχ στα attica που συνεργάζονται σχεδόν με όλες τις τράπεζες με όποια κάρτα και να πληρώσω, παίρνω και τις αντίστοιχες επιβραβεύσεις χωρις να αναφέρω ποτέ τίποτα.
πληρωνω με πειραιώς, παίρνω yellows.
πληρωνω με eurobank, παίρνω επιστροφή.
στο ίδιο Pos.

στου κεφαλαρίου τα fridays by the way που ανέφερα εκ των προτέρων οτι θελω να πληρωσω με alpha, το μυαλό τους πήγε στο κουπόνι. όταν ειπα οτι θελω απλά να πάρω τους ποντους της προσφοράς μου ειπαν οτι θα τους έπαιρνα ουτως η αλλως. δεν εφεραν καποιο συγκεκριμενο pos. και πηρα χ100 κανονικα.
Ακριβως αυτο ελεγα και εγω παραπανω θελουν να τους ενημερωσεις μονο αν εξαργυρωσεις !

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.716
Μέλη
39.452
Νεότερο μέλος
thaliakk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom