• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

paefstra

Member
μειωσε τα επιτοκια η αλφα μπανκ @paefstra ... ποντους ακομα να δωσει
Παμε ενα crash test.
Μεσα στο φθινοπωρο πηρα 6μηνο εντοκο γραμματιο των 10.000. Πηρα 130 ευρω τοκους προκαταβολικα για 6 μηνες. Με αυτα εβγαλα ενα εισιτηριο εξωτερικου στα 33 ευρω σε εκπτωση με κουπονι Εθνικης και μενουν 97 ευρω απο τους τοκους για ενα δικλινο . Θα παρω και 600 μιλια απο την πτηση γιατι την πληρωσα

Ας πουμε οτι εμπαινα σε μια 6μηνη προθεσμιακη τωρα με 10.000. Θα παρω 51 ευρω καθαρα στο τελος του 6μηνου και 12.900 bonus που δεν φτανουν καν για ενα κοντινο εξωτερικου, αλλα ας δεχτουμε οτι το παιρνω σε προσφορα bonus αφου μου βγει η ψυχη να την περιμενω ειτε οτι συμπληρωνω κι αλλα bonus να το βγαλω χωρις προσφορα. Θα δωσω και 30 ως 35 ευρω για φορους του εισιτηριου, μενουν το πολυ 20 ευρω απο τους τοκους για τυροπιτες, οχι διαμονη, και θα λαβω 0 μιλια απο την πτηση.

Δεν υπαρχει συγκριση.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Παμε ενα crash test.
Μεσα στο φθινοπωρο πηρα 6μηνο εντοκο γραμματιο των 10.000. Πηρα 130 ευρω τοκους προκαταβολικα για 6 μηνες. Με αυτα εβγαλα ενα εισιτηριο εξωτερικου στα 33 ευρω σε εκπτωση με κουπονι Εθνικης και μενουν 97 ευρω απο τους τοκους για ενα δικλινο . Θα παρω και 600 μιλια απο την πτηση γιατι την πληρωσα

Ας πουμε οτι εμπαινα σε μια 6μηνη προθεσμιακη τωρα με 10.000. Θα παρω 51 ευρω καθαρα στο τελος του 6μηνου και 12.900 bonus που δεν φτανουν καν για ενα κοντινο εξωτερικου, αλλα ας δεχτουμε οτι το παιρνω σε προσφορα bonus αφου μου βγει η ψυχη να την περιμενω ειτε οτι συμπληρωνω κι αλλα bonus να το βγαλω χωρις προσφορα. Θα δωσω και 30 ως 35 ευρω για φορους του εισιτηριου, μενουν το πολυ 20 ευρω απο τους τοκους για τυροπιτες, οχι διαμονη, και θα λαβω 0 μιλια απο την πτηση.

Δεν υπαρχει συγκριση.
Προκαταβολικά δεν παίρνουνε τίποτα στα εντοκα. Όλα στη λήξη.
Κατά τ άλλα συμφωνώ ότι συμφέρει μιας και δεν έχει και καμιά φορολόγηση.

paefstra

Member
Προκαταβολικά δεν παίρνουνε τίποτα στα εντοκα. Όλα στη λήξη.
Κατά τ άλλα συμφωνώ ότι συμφέρει μιας και δεν έχει και καμιά φορολόγηση.
Οχι, οι τοκοι μπαινουν αμεσως και το κεφαλαιο στη ληξη. Εχω μπει 3 φορες ως τωρα, λες να μην το ξερω?
Για να ειμαι σαφης, αφαιρειται το κεφαλαιο μειον τους τοκους που τους εχεις διαθεσιμους ενω στη ληξη επιστρεφεται ακριβως το ποσο 10.000 (για χαρη συγκρισης με την προθεσμιακη λεω τοσα).

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Οχι, οι τοκοι μπαινουν αμεσως και το κεφαλαιο στη ληξη. Εχω μπει 3 φορες ως τωρα, λες να μην το ξερω?
Για να ειμαι σαφης, αφαιρειται το κεφαλαιο μειον τους τοκους που τους εχεις διαθεσιμους ενω στη ληξη επιστρεφεται ακριβως το ποσο 10.000 (για χαρη συγκρισης με την προθεσμιακη λεω τοσα).
Εγώ "έχω μπει" 15 φορές και σου λέω δεν είναι έτσι. Θες να κάνεις ένα έντοκο 10.000 ας πούμε ετήσιο με 3%. Σου κρατάνε τα 9.700 και στο τέλος θα πάρεις 10.000.
Δεν προκύπτει ότι παίρνεις κάτι στην έναρξη, απλά από τα λεφτά σου παίρνει τα 9.700. Το κέρδος σου, δλδ τα 300, θα έρθουν στη λήξη.

paefstra

Member
Εγώ "έχω μπει" 15 φορές και σου λέω δεν είναι έτσι. Θες να κάνεις ένα έντοκο 10.000 ας πούμε ετήσιο με 3%. Σου κρατάνε τα 9.700 και στο τέλος θα πάρεις 10.000.
Δεν προκύπτει ότι παίρνεις κάτι στην έναρξη, απλά από τα λεφτά σου παίρνει τα 9.700. Το κέρδος σου, δλδ τα 300, θα έρθουν στη λήξη.
Νομιζω οτι λεμε το ιδιο . Τα 300 τα εχω λοιπον διαθεσιμα απο την αρχη και τα 10.000 στη ληξη.

maria91

Member
Έχω να πάω από τότε που δεν έιχα μούσια. Όμως, ο συνδυασμός της προσφοράς με την επίσκεψή μου στην πρωτεύουσα το επιτάσσει.
Πείτε κανένα καλό υποκατάστημα από θέμα τοποθεσίας και άνεσης (θα έχουμε παιδιά) και προτείνετε κάτι που να τρώγεται!!! ευχαριστώ
Εμενα το μπουριτο κοτοπουλο με ενθουσιαζει καθε φορα...μονο 1 φορα στο Κολονακι μου χε βγει χαζομαρα αλλα οκ το φαγα...γενικα δε τρωω κατι αλλο εκτος απο αυτο λογω οτι οσες φορες παμε ειναι με 1+1 της βονταφον κ ειναι αποκλειστικα για mexican φαγητα...μια φορα ειχαμε δοκιμασει potato twisters(για καποιο λογο πολυ famous και πολυς χαμος μ αυτο το πιατο,το παιρνουν ολοι και χαιρονται)κ burger αλλα οκ...υπαρχουν αλλου κ καλυτερα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.689
Μέλη
39.431
Νεότερο μέλος
Filippos Kal

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα