• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Alpha bank bonus

paefstra

Member
Απ'ότι ακούγεται , τελευταία έχουν γίνει αυστηρότεροι οι όροι έκδοσης της premium κάρτας.
Έχουν απορριφθεί ακόμη και αιτήσεις έκδοσης της , από gold πελάτες με μεσαία εισοδήματα.
Ας το σκεφθούν καλύτερα , όσοι θέλουν να κάνουν επανέκδοση της.
Καλα, καθομαι και με την απλη, αφου υπερυπερκαλυπτει τις αναγκες μας.

chris7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Έχει πάρει κάποιος τους χ100 πόντους από τον Κωτσόβολο για αγορα κλιματιστικού στις 25 και 26-5-24?
Έχω την εντύπωση ότι θα τους έδιναν στις 15 Ιουνίου.

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Κυριε @makisg , μαγια τους κανατε?
Εγω εφαγα πορτα. Η αιτιολογηση ειναι πως δεν ειναι απλη καρτα αλλα εχει πολλα προνομια και ειναι αδυνατον να τη δωσουν δωρεαν.
Τωρα θα ρωτησω αν μου δινουν την Premium με 40.

Σήμερα έκανα και εγώ αίτημα για πίστωση των 80 ευρώ της συνδρομής που χρεώθηκαν τον προηγούμενο μήνα επιμένοντας ότι υπάρχει κάτοχος κάρτας ( @Yorgos ) που δεν πληρώνει συνδρομή. Μόλις θα έχω απάντηση θα την ανακοινώσω.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Κυριε @makisg , μαγια τους κανατε?
Εγω εφαγα πορτα. Η αιτιολογηση ειναι πως δεν ειναι απλη καρτα αλλα εχει πολλα προνομια και ειναι αδυνατον να τη δωσουν δωρεαν.
Τωρα θα ρωτησω αν μου δινουν την Premium με 40.
Και εγώ έφαγα πόρτα όταν ζήτησα μειωμένη συνδρομή για την Premium που την έβγαλα τον Μάρτιο.
Αν καταλαβα καλά όμως ο @makisg άνοιξε νέο λογαριασμό καταθεσης σύνταξης και του δόθηκαν κάποιες εκπτώσεις.
Εμείς που έχουμε ήδη μισθοδοσία είμαστε δεδομένοι πελάτες και δεν έχει λόγο να μας δώσει εκπτώσεις η τράπεζα...
Το μόνο που έκανε η Τράπεζα ήταν να μου ανεβάσει εύκολα το πιστωτικό όριο της Aegean Bonus Visa.

paefstra

Member
Και εγώ έφαγα πόρτα όταν ζήτησα μειωμένη συνδρομή για την Premium που την έβγαλα τον Μάρτιο.
Αν καταλαβα καλά όμως ο @makisg άνοιξε νέο λογαριασμό καταθεσης σύνταξης και του δόθηκαν κάποιες εκπτώσεις.
Εμείς που έχουμε ήδη μισθοδοσία είμαστε δεδομένοι πελάτες και δεν έχει λόγο να μας δώσει εκπτώσεις η τράπεζα...
Το μόνο που έκανε η Τράπεζα ήταν να μου ανεβάσει εύκολα το πιστωτικό όριο της Aegean Bonus Visa.
Ταυτοχρονα με τον κ Μακη ανοιξα μισθοδοσια. Πηραμε και 20.000 bonus δωρο, οχι οτι εχω παραπονο.

tatooine

Member
Ο Κωτσοβολος γύρισε το σύστημα πληρωμών στη viva wallet.
Το έχει ξανασυναντήσει κάνεις; Με τους πόντους τι γίνετε; Αν δεν είναι σε περιβάλλον της άλφα πως θα αποδίδονται;
Δεν ολοκλήρωσα την αγορά.
Α.png

ΑΑ.png

adiaforos

Member
Ο Κωτσοβολος γύρισε το σύστημα πληρωμών στη viva wallet.
Το έχει ξανασυναντήσει κάνεις; Με τους πόντους τι γίνετε; Αν δεν είναι σε περιβάλλον της άλφα πως θα αποδίδονται;
Δεν ολοκλήρωσα την αγορά.
View attachment 466424
View attachment 466425
Έχει πάνω από μήνα που γύρισε, όλα κανονικά όπως πριν, εξάλλου με το που θα βάλεις τα στοιχεία της κάρτας σου εμφανίζονται οι πόντοι σου και η δυνατότητα εξαργύρωσης.

tatooine

Member
Έχει πάνω από μήνα που γύρισε, όλα κανονικά όπως πριν, εξάλλου με το που θα βάλεις τα στοιχεία της κάρτας σου εμφανίζονται οι πόντοι σου και η δυνατότητα εξαργύρωσης.
R u sure? Αυτός ο πινάκας δίνει την εντύπωση πως είναι και ο τελικός.

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
R u sure? Αυτός ο πινάκας δίνει την εντύπωση πως είναι και ο τελικός.
Στο τελευταίο βήμα σου δείχνει τους πόντους σου και τη δυνατότητα εξαργύρωσης.

tatooine

Member
Στο τελευταίο βήμα σου δείχνει τους πόντους σου και τη δυνατότητα εξαργύρωσης.
Ναι το έκανα ευχαριστώ και τους δυο. Με την εισαγωγή όλων των στοιχειών της κάρτας εμφανίζει τους πόντους και μετά δίνεις εντολή πληρωμής.
Το μονό που δεν έχουν καταφέρει ακόμα είναι αυτόματη αποφορολόγηση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα