paefstra
Member
Επιτελους θα ξεφορτωθω τα bonus της προθεσμιακης!
Edit: σε επιλεγμενους συνεργατες καθε Τεταρτη που με αφηνουν παγερα αδιαφορη.
Επιτελους θα ξεφορτωθω τα bonus της προθεσμιακης!
Μη βιαζεσαι ....Επιτελους θα ξεφορτωθω τα bonus της προθεσμιακης!
Χθες χτυπησα το ×20. Εγιναν αμεσως μιλια. Υποψιν κ Κωτσος χρεωνει πλεον τα μεταφορικα, ακομη και στις μεγαλες συσκευες, οποτε νιωθεις καπως λιγοτερο μλκς που δινεις ενα 10ρικο αν παιρνεις 200 μιλια απο αυτο.Ναι αλλά η προσφορά στον Κωτσόβολο Χ5 είναι μέχρι 29/10. Και τελικά μπορείτε να μου το διευκρινίσετε? Είναι Χ4Χ5=χ20?
Κι εγώ! Τόσους πόντους μαζεμένους πρώτη φορά τους είδα... Δεν τους έχω κάνει ακόμα μίλια μήπως καμμιά από τις επόμενες Τετάρτες προσφέρει καλύτερη εξαργύρωσηΧθες χτυπησα το ×20. Εγιναν αμεσως μιλια. Υποψιν κ Κωτσος χρενει πλεον τα μεταφορικα, ακομη και στις μεγαλες συσκευες, οποτε νιωθεις καπως λιγοτερο μλκς που δινεις ενα 10ρικο αν παιρνεις 200 μιλια απο αυτο.
Συμφερει μονο για προορισμους που απαιτουν πανω απο 11.000 μιλια, ωστε να παρεις δωρο τη μεγαλη βαλιτσα σε comfort flex που θα κλεισεις με μισους ποντους.Κι εγώ! Τόσους πόντους μαζεμένους πρώτη φορά τους είδα... Δεν τους έχω κάνει ακόμα μίλια μήπως καμμιά από τις επόμενες Τετάρτες προσφέρει καλύτερη εξαργύρωση
Οχι, κι εγώ μίλια θέλω να τους κάνω.... Ελεγα μήπως πετυχω καλύτερη εξαργυρωση - δηλαδή μετατροπή σε περισσοτερα μιλια σε μια πιθανή προσφορα τις Τετάρτες. Ανοησία?Συμφερει μονο για προορισμους που απαιτουν πανω απο 11.000 μιλια, ωστε να παρεις δωρο τη μεγαλη βαλιτσα σε comfort flex που θα κλεισεις με μισους ποντους.
Εμεις δεν χρησιμοποιουμε μεγαλη βαλιτσα, αρα προτιμω να τους κανω μιλια και να βγαζω flex.
Οχι, αλλα. τις Τεταρτες ανακοινωσε εξαργυρωση προιοντων με λιγοτερα bonus. Αυτο δεν σχετιζεται με τα μιλια.Οχι, κι εγώ μίλια θέλω να τους κάνω.... Ελεγα μήπως πετυχω καλύτερη εξαργυρωση - δηλαδή μετατροπή σε περισσοτερα μιλια σε μια πιθανή προσφορα τις Τετάρτες. Ανοησία?
Αυτό είχα στο μυαλό μου κι εγώ αν μου κάτσει... μετατροπή σε μίλια με λιγότερα μπόνους. Η μετατροπή εξαργυρωση δεν θεωρείται?Οχι, αλλα. τις Τεταρτες ανακοινωσε εξαργυρωση προιοντων με λιγοτερα bonus. Αυτο δεν σχετιζεται με τα μιλια.
Εγω ειμαι συντηρητικη και προτιμω να καβατζωνω τα μιλια πριν αλλαξουν παλι ξαφνικα οι οροι του προγραμματος προς το χειροτερο.
Οπως βολευεται ο καθενας.
Ναι. Για σακιδιο 16 ευρω, πηρα 16 bonus.Δεν ξέρω πως έγινε αυτό.
έχει ψωνίσει κανείς από αυτό το κατάστημα;
30€ έκαναν τα τάπερ και τα ποντίκια των γατιών μου που πήρα View attachment 440826
Όχι καταλαβαίνω τι έγινε μάλλον αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τα νούμερα. Είχα την εντύπωση ότι πλήρωσα με την πιστωτική αλλά μάλλον πλήρωσα με την κανονική κάρτα την οποία δεν είχα χρησιμοποιήσει πότε άλλοτε. Οπότε οι 3.000 πόντοι είναι καλωσορίσματος , όμως τώρα μου λείπουν 15 πόντοι από την πραγματική συναλλαγή των 30,58€. Άραγε μπορώ να τους μεταφέρω στην κάρτα της Aegean??Ναι. Για σακιδιο 16 ευρω, πηρα 16 bonus.
Κατι τρεχει με τα κινεζικα ποντικια, ψαξε καλα τι χρεωσαν στην καρτα.
Οχι. Οταν με το καλο τους κανεις 10.000, θα βγαλεις απο αλλη φορμα ενα εισιτηριο εσωτερικου.Όχι καταλαβαίνω τι έγινε μάλλον αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τα νούμερα. Είχα την εντύπωση ότι πλήρωσα με την πιστωτική αλλά μάλλον πλήρωσα με την κανονική κάρτα την οποία δεν είχα χρησιμοποιήσει πότε άλλοτε. Οπότε οι 3.000 πόντοι είναι καλωσορίσματος , όμως τώρα μου λείπουν 15 πόντοι από την πραγματική συναλλαγή των 30,58€. Άραγε μπορώ να τους μεταφέρω στην κάρτα της Aegean??