Alpha bank bonus

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Τελικά οι 100 πόντοι μπήκαν σήμερα, μετά απο 1,5 μήνα και δύο τηλέφωνα στην Άλφα. Μέχρι εδώ καλά. Πήγα να κάνω μετατροπή σε μίλια και οι 100 αυτοί πόντοι δεν μετατρέπονται.... Αυτά.
Νομίζω δεν αξίζει καν να σκας για 100 Bonus.

paefstra

Member
Τελικά οι 100 πόντοι μπήκαν σήμερα, μετά απο 1,5 μήνα και δύο τηλέφωνα στην Άλφα. Μέχρι εδώ καλά. Πήγα να κάνω μετατροπή σε μίλια και οι 100 αυτοί πόντοι δεν μετατρέπονται.... Αυτά.
Με τα λεφτα του εστιατοριου, παω Marks and Spencer στο σουπερμαρκετ του τελευταιου οροφου, παιρνω λιχουδιες που βρισκω μονο στην Αγγλια και τσουπ τα μιλια ×3. Περιμενω τον Αυγουστο που ειχε βαλει ×6 να σηκωσω ποσοτητα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εχει παρα πολλα πραγματα.
Βεβαίως και έχει και κατα τη πληρωμή δίνεις και το λογαριασμό miles & bonus και πληρώνεις με την Aegean. Διπλό το όφελος! Μόνο τα φαγώσιμα δεν έχω ανακαλύψει ακόμα και με αυτά που έχεις περιγράψει ούτε πρόκειται! :haha:

paefstra

Member
Βεβαίως και έχει και κατα τη πληρωμή δίνεις και το λογαριασμό miles & bonus και πληρώνεις με την Aegean. Διπλό το όφελος! Μόνο τα φαγώσιμα δεν έχω ανακαλύψει ακόμα και με αυτά που έχεις περιγράψει ούτε πρόκειται! :haha:
Pancakes με golden syrup.
Ουτε αυτο?

paefstra

Member
Σαν αλχημεία μου ακούγεται...είναι ελιξίριο ζωής αυτό; σε κάνει αθάνατη; Σαν τις φακές μου ακούγεται πάλι! :p
Εμ, δεν γινεται δουλιτσα ετσι. Αγοραζω απο κει υλικα να μαγειρευω Flap jack στο σπιτι και ινδικο. Αυτο ειναι το μυστικο της ομορφιας μου και ουχι της μακροζωιας μου.... (συνειρμoi με το Flap και το Jack δεν θα σε βγαλουν σε καλο δρομο :p).

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Είχα κάνει μία κράτηση για φαγητό μέσω της εφαρμογής Alpha bonus και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του e-table. Μπήκαν κανονικά οι πόντοι απο τον λογαριασμό που πληρώσαμε και δεν έχουν μπει οι 100 πόντοι που θα έπρεπε να πάρω λόγω της κράτησης μέσω της εφαρμογής Alpha bonus για το συγκεκριμένο χώρο εστίασης. Πήρα τηλέφωνο στην Alpha, είπαν θα το δουν. Ακόμα το βλέπουν....
Τους έχει πάρει κανείς αυτούς τους 100 επιπλέον πόντους. Αν ναι, πότε του μπηκαν στον λογαριασμό; Με την κράτηση, μετά το πέρας της κράτησης;

Καλημέρα! Συνέχεια μαθημάτων alpha bonus πόντων!! 😉 Το e-table είναι Χ 2. Σωστά? Εκανα κράτηση και πήγα το Σάββατο σε εστιατόριο που ανήκε στην κατηγορία bonus alpha και που δίνει +100 bonus. Ο λογαριασμός ήταν 105. Βλέπω λοιπόν σήμερα ότι μπήκαν 105 bonus. Φανταζόμουν ότι θα ήταν 105 Χ 2 (e-table) + 100 δηλαδή 310 bonus. Λάθος παιδιά?

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το e-table είναι Χ 2. Σωστά?
Καλημέρα! Σωστά

Εκανα κράτηση και πήγα το Σάββατο σε εστιατόριο που ανήκε στην κατηγορία bonus alpha και που δίνει +100 bonus. Ο λογαριασμός ήταν 105. Βλέπω λοιπόν σήμερα ότι μπήκαν 105 bonus. Φανταζόμουν ότι θα ήταν 105 Χ 2 (e-table) + 100 δηλαδή 310 bonus. Λάθος παιδιά?
Αν την κράτηση την έκανες μέσω της εφαρμογής του προγράμματος bonus της Άλφα και πλήρωσες με κάρτα bonus της Άλφα, τότε θα έπρεπε να μπουν 210 πόντοι. Πάρε την Άλφα τηλέφωνο. Τα υπόλοιπα 100 bonus θα τα πάρεις κάποια στιγμή. Αν δεν μπουν σε κανα μήνα πάρε τηλέφωνο ξανά. Τώρα τελευταία πολλά άκυρα κάνουν

Last edited:

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Τα υπόλοιπα 100 bonus θα τα πάρεις κάποια στιγμή. Αν δεν μπουν σε κανα μήνα πάρε τηλέφωνο ξανά. Τώρα τελευταία πολλά άκυρα κάνουν
[/QUOTE]

Σ' ευχαριστώ πολύ! Κι είναι αυτοί οι 100 πόντοι που διαπίστωσες εσύ πως δεν γίνονται μίλια ε?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom