Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Μπα, σπάνια το ίδιο κατάστημα κάνει δύο έτη σερί την ίδια προσφορά. Ότι το μοίρασμα έχει ελλατωθεί, γενικότερα, πλην Κωτσόβολου, ισχύει.Έκατσα και χάζευα το ιστορικό στην σελίδα με τα νέα του Alpha Bank Bonus και είμαι πλέον σίγουρος ότι οι πρόσφορες δεν έχουν καμία σχέση με τότε..
Π.χ είδα ότι πέρυσι για την γιορτή της γυναικάς έτρεχε προσφορά τα Hondos ήδη 1 ήμερα πριν από σήμερα..ενώ φέτος ακόμα τίποτα!
Είναι προφανές ότι το μοίρασμα έχει ελαττωθεί αρκετά.
Εκτός και αν ήθελες κινητό! Εμεις π.χ και οι 2 περιμέναμε να το πάρουμε όταν θα βάλει ο Κωτσοβολος προσφορά με Bonus!Απογοήτευση τα μίλια, έχουν πέσει κανά 30άρι% από παλιά. Δύσκολες εποχές για συλλέκτες μιλίων.
Η διαφορά τιμης δεν δικαιολογει τα μιλια κατα την αποψη μου. 250 ευρω για 50χιλ μιλια ειναι πολλα. Ο Κωτσος εχει εξωφρενικές τιμες στα κινητα, η αγορα παίζει πολυ πιο κατω. Κι εκει που τωρα δινει 50χιλ μιλια, εδινε 80χιλ λιγο πιο παλια, δυστυχως.Εκτός και αν ήθελες κινητό! Εμεις π.χ και οι 2 περιμέναμε να το πάρουμε όταν θα βάλει ο Κωτσοβολος προσφορά με Bonus!
ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; Με τις ακυρωσεις που προβλεπω ως τον Αυγουστο και την αντιστοιχη επιστροφη μιλιων, θα κανουμε τον γυρο του κοσμου μετα την καραντινα. Αν πληρωνομαστε ομως ως τοτε.Απογοήτευση τα μίλια, έχουν πέσει κανά 30άρι% από παλιά. Δύσκολες εποχές για συλλέκτες μιλίων.
Εχω ακριβα γουστα και ακορεστη διψα.ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ; Με τις ακυρωσεις που προβλεπω ως τον Αυγουστο και την αντιστοιχη επιστροφη μιλιων, θα κανουμε τον γυρο του κοσμου μετα την καραντινα. Αν πληρωνομαστε ομως ως τοτε.
Πλακα κανεις; Ειναι τα επομενα που θα ρευστοποιησω μετα τις ραβδους χρυσου με την επερχομενη κριση. Ακολουθουν κατι λαδια της λαδεμπορισσας κλπ.Το τζαμπα πεθανε.Αν σου περισσευουν ομως κ θες να μου χαρισεις, ευπροσδεκτη!