Δημήτρης X.
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Νότια Κορέα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νεπάλ
Αρχικα το ζητησα τηλεφωνικα. Πηρα οχι. Σημερα δια ζωσης στην τραπεζα μεωρωτησαν γιατι ακυρωνω, ειπα λογω της συνδρομης, ειπαν οκ, εχετε αλλες καρτες, εληξε η συζητηση.
Τελος παντων δεν ειχα και σκοπο να το κυνηγησω, δεν με ενδιαφερει μια τοσο ψυχοφθορα διαδικασια οπως οι αλλαξοποντιες και οι δικες μου αναγκες μπορουν να καλυφθουν και με αλλους τροπους σε περιπτωση μειωσης των μιλιων, ολα οκ.
Αν μου επιτρέπεις, και το λέω για άλλους που θέλουν να προσπαθήσουν, το χειρίστηκες λάθος.
Κανένας στο κατάστημα δεν πρόκειται να νοιαστεί για το αν θα κόψεις την κάρτα σου και κανείς στο τηλεφωνικό κέντρο δεν μπορεί να κάνει κάτι.
Ο μόνος τρόπος θα ήταν μέσω email που θα πήγαινε και στο αρμόδιο τμήμα προς εξέταση.
Αυτό δυστυχώς δεν μπορώ να στο απαντήσω. Προσωπικά όλη μου την μισθοδοσία την περάνω στην κάρτα και την χρησιμοποιώ για τα πάντα, οπότε ο τζίρος κάθε χρόνο βγαίνει ένα αρκετά μεγάλο πόσο.Να κανω μια ερωτηση? Ετησιως, ποιο ποσο θεωρειται αρκετο ωστε να την ανανεωσουν χωρις συνδρομη? Θα μπορουσε να παιξει και με μειωμενη συνδρομη?