paefstra
Member
Ο πατερας μου παιζει ομολογα, αλλα ειχα καταλαβει οτι υπαρχει οριο ποσου στην αγορα η μου τα ειπε λαθος.Όχι, γιατί παίρνω κρατικά ομόλογα και παίρνω 4% χωρίς να επιβαρύνομαι 15% τόκο.
Ο πατερας μου παιζει ομολογα, αλλα ειχα καταλαβει οτι υπαρχει οριο ποσου στην αγορα η μου τα ειπε λαθος.Όχι, γιατί παίρνω κρατικά ομόλογα και παίρνω 4% χωρίς να επιβαρύνομαι 15% τόκο.
Έχει ναι, αλλά τα σπαςΟ πατερας μου παιζει ομολογα, αλλα ειχα καταλαβει οτι υπαρχει οριο ποσου στην αγορα η μου τα ειπε λαθος.
Έχω κάνει μέσα στην εβδομάδα αγορές κι από τους 2 και μπήκαν όλοι οι πόντοι μαζεμένοι μαζί με το 50%. Πάρε τηλέφωνο στην AlphaΈχω κάνει πληρωμή στον Κωτσόβολο 22/12, 61 ευρώ και μου έχει δώσει μονο 122 πόντους, ενω θα έπρεπε 61χ4=244 + 122 το 50%.
Επίσης, πληρωμή στο Intersport (online) 26/12, 25 ευρώ και μου έδωσε 25 πόντους, ενώ θα έπρεπε 25χ2=50 + 25 το 50%.
Κατι δεν παει καλα. Εχω κανει αμετρητες συναλλαγες αυτες τις μερες για να εκμεταλλευτω το +50% και πηρα τα παντα κανονικα.Έχω κάνει πληρωμή στον Κωτσόβολο 22/12, 61 ευρώ και μου έχει δώσει μονο 122 πόντους, ενω θα έπρεπε 61χ4=244 + 122 το 50%.
Επίσης, πληρωμή στο Intersport (online) 26/12, 25 ευρώ και μου έδωσε 25 πόντους, ενώ θα έπρεπε 25χ2=50 + 25 το 50%.
Πληρωμές με πιστωτική, να αργεί η εκκαθάριση τόσο πολύ; Λογικά αυτα που πήρα πρέπει να ειναι μονο τα bonus 50%. Σε άλλες αγορές, BP & Βασιλόπουλος, φανηκαν αμεσως όλοι οι πόντοι, μαζι και της προσφοράς.
Πως ξεπερνιεται το προβλημα του bug με "το τηλεφωνο εχει εκχωρηθει"? Μου εχει σπασει τα νευρα.Ανοιξαν οι κωδικοι της Green City γι αυτο το μηνα . Οσοι προλαβουνε ...
Για δώσε περισσότερες πληροφορίεςΑνοιξαν οι κωδικοι της Green City γι αυτο το μηνα . Οσοι προλαβουνε ...
Κανεις εγγραφη στο σαιτ τους ,παιρνεις 500 ποντους και ολως τυχαιως εχεις γενεθλια την επομενη μερα και παιρνεις αλλους 2000. Καθε 2500 ποντους παιρνεις κωδικο που τον βαζεις στο app της bonus και γινονται 2500 ποντοι.Για δώσε περισσότερες πληροφορίες
Όχι!Γίνονται μίλια;