paefstra
Member
Ακριβως. Οποιος ρωταει αν μπορει να κανει το ιδιο, δεν γινεται.Φυσικά και δεν έγινε δέκτη, η κάρτα σου με τα στοιχειά της εταιρείας δεν συμβαδίζαν.
Ακριβως. Οποιος ρωταει αν μπορει να κανει το ιδιο, δεν γινεται.Φυσικά και δεν έγινε δέκτη, η κάρτα σου με τα στοιχειά της εταιρείας δεν συμβαδίζαν.
Εγώ θέλω να δω τη φάτσα του Γιώργου όταν θα διαβάσει όλα αυτά τα μηνύματα
Σε αυτή την κατηγορία ανήκω και το έχα κάνει πολλές φορές. Κι αν θυμάμαι καλά, έπαιρνα τα πλήρη μίλια ασχέτως ΦΠΑ, αλλά θα μάθουμε στις 15/11 που θα μπουν τα μίλια.Είναι φυσικό πρόσωπο με ατομική επιχείρηση τα πάντα ανήκουν σε ένα πρόσωπο. Αν ήταν παράνομο ο κότσο δεν θα δεχόταν κάρτες.
Ρωτήστε και κάνα λογιστή. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Έκτος Και αν ο λογιστής μου και φίλος μου που είναι λογιστής μου λένε αρλούμπες.
Δεν υπάρχουν πιστωτικές κάρτες για ατομική επιχείρηση από όσο γνωρίζω, μονό χρεωστικές.
αύριο ξαναρωτήστε τον λογιστή σας και επανερχόμαστε.
Μπορεί να γίνεται δεκτή αφού πρόκειται για ατομική επιχείρηση και κάρτα στο ίδιο πρόσωπο.Τυπικά όμως δεν είναι σωστό.Και μια χαρά υπάρχουν πιστωτικές για ατομικές και ελεύθερους επαγγελματίες.Είναι φυσικό πρόσωπο με ατομική επιχείρηση τα πάντα ανήκουν σε ένα πρόσωπο. Αν ήταν παράνομο ο κότσο δεν θα δεχόταν κάρτες.
Ρωτήστε και κάνα λογιστή. Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Έκτος Και αν ο λογιστής μου και φίλος μου που είναι λογιστής μου λένε αρλούμπες.
Δεν υπάρχουν πιστωτικές κάρτες για ατομική επιχείρηση από όσο γνωρίζω, μονό χρεωστικές.
αύριο ξαναρωτήστε τον λογιστή σας και επανερχόμαστε.
Αλήθεια τώρα; Ποιος ασχολείται με την Πειραιώς. η την εθνική. η τράπεζα της καρδίας μας δεν έχει ακόμα τέτοιο προϊόν. Και αν το βγάλει πολύ άπλα δεν θα πάρουμε.Μπορεί να γίνεται δεκτή αφού πρόκειται για ατομική επιχείρηση και κάρτα στο ίδιο πρόσωπο.Τυπικά όμως δεν είναι σωστό.Και μια χαρά υπάρχουν πιστωτικές για ατομικές και ελεύθερους επαγγελματίες.
Πειραιώς Business Credit | Τράπεζα Πειραιώς
Εντάξει και φυσικά ο καθένας κάνει ότι θέλει και παίρνει ότι θέλει...Πρόσεξε όμως σε περίπτωση ελέγχου από την εφορία μήπως σε κόψουν και μείνεις μεταξεταστέος...Και δεν θα μπορείς να πείς ότι δεν σε προειδοποιήσαμε[
Αλήθεια τώρα; Ποιος ασχολείται με την Πειραιώς. η την εθνική. η τράπεζα της καρδίας μας δεν έχει ακόμα τέτοιο προϊόν. Και αν το βγάλει πολύ άπλα δεν θα πάρουμε.
Τέλος πάντων κόβεστε όλοι μεταξεταστέοι. την Άνοιξη ξανά με την κηδεμόνα σας.
Είμαι σίγουρος ότι ο κότσο θα περάσει την συναλλαγή στην αρχική της τιμή μαζί με το ΦΠΑ για τους έξτρα πόντους όχι για τους πόντους την ημερήσιας συναλλαγής. Άρα θα πάρεις τους πόντους κανονικά. Η μη απόδοση ΦΠΑ στην συγκεκριμένη συναλλαγή είναι άσχετη.Σε αυτή την κατηγορία ανήκω και το έχα κάνει πολλές φορές. Κι αν θυμάμαι καλά, έπαιρνα τα πλήρη μίλια ασχέτως ΦΠΑ, αλλά θα μάθουμε στις 15/11 που θα μπουν τα μίλια.
Δεν ρώτησες κατα την αγορά τι πόντους θα πάρεις σε αυτή τη περίπτωση;Σε αυτή την κατηγορία ανήκω και το έχα κάνει πολλές φορές. Κι αν θυμάμαι καλά, έπαιρνα τα πλήρη μίλια ασχέτως ΦΠΑ, αλλά θα μάθουμε στις 15/11 που θα μπουν τα μίλια.
Οταν πηρα συσκευες με voucher, ενω αφαιρεθηκε το ποσο των voucher απο την τελικη τιμη , πηρα ολους τους εξτρα ποντους λες και πληρωνα κανονικη τιμη, ενω εδωσε το ×4 στην τελικη τιμη, ο,τι ειδε η καρτα. Ετσι εχουν στημενο το προγραμμα.Είμαι σίγουρος ότι ο κότσο θα περάσει την συναλλαγή στην αρχική της τιμή μαζί με το ΦΠΑ για τους έξτρα πόντους όχι για τους πόντους την ημερήσιας συναλλαγής. Άρα θα πάρεις τους πόντους κανονικά. Η μη απόδοση ΦΠΑ στην συγκεκριμένη συναλλαγή είναι άσχετη.
Στη σημερινή αγορά που έκανα απο αυτό το κατάστημα πήρα κατευθείαν τους πόντους χ4 και μετά χ5 και είναι ήδη σε μορφή μιλίων αυτή τη στιγμή.Στο κατάστημα της Τσιμισκή που έχει αντίστοιχη προσφορά έκανα αγορά πριν 4 εβδομάδες και ακόμη δεν έχω πάρει τους πόντους (ούτε τους κανονικούς ούτε τους Χ5). Θέλει τόσο διάστημα για να στους περάσουν;
Clear sky is fearless from lightnings.Εντάξει και φυσικά ο καθένας κάνει ότι θέλει και παίρνει ότι θέλει...Πρόσεξε όμως σε περίπτωση ελέγχου από την εφορία μήπως σε κόψουν και μείνεις μεταξεταστέος...Και δεν θα μπορείς να πείς ότι δεν σε προειδοποιήσαμε
Το ιδιο κι εγω απο αεροδρομιο.Στη σημερινή αγορά που έκανα απο αυτό το κατάστημα πήρα κατευθείαν τους πόντους χ4 και μετά χ5 και είναι ήδη σε μορφή μιλίων αυτή τη στιγμή.
Το ειχα ξεχασει εντελως. Καλα που μου το θυμισες. Θα παρω τηλεφωνο αυριο στην Alpha. Εμενα δε μου περασαν καν το Χ4 στη συναλλαγη.Στη σημερινή αγορά που έκανα απο αυτό το κατάστημα πήρα κατευθείαν τους πόντους χ4 και μετά χ5 και είναι ήδη σε μορφή μιλίων αυτή τη στιγμή.