georgekrax
Member
Μέσω της εφαρμογής, αυτό που βλέπω τουλάχιστον, μπορώ να δω μεχρι ποσους ποντους πήρα συνολικά μέσα στον μήνα, σε μεγάλους συνεργάτες (ούτε καν για κάθε επιχείρηση ξεχωριστά)
Αυτή την εφαρμογή κατέβασες;Μέσω της εφαρμογής, αυτό που βλέπω τουλάχιστον, μπορώ να δω μεχρι ποσους ποντους πήρα συνολικά μέσα στον μήνα, σε μεγάλους συνεργάτες (ούτε καν για κάθε επιχείρηση ξεχωριστά)
ο κωδικός είναι προσωπικό δεδομένο και μπορούν να φτάσουν σε σένα από αυτόν. φιλικά.Αυτή την εφαρμογή κατέβασες;
Bonus - Εφαρμογές στο Google Play
Μάλλον σου κάνει νερά γιατί δεν έβαλες κωδικό σύστασης 00BFB
από αντροιντ δεν έχω ιδέα. σου απάντησε ο αδιαφορος.@ToTheMoonAndBack Αυτό που έδειξα στην εικόνα εννοούσες και στα μηνύματα? Γιατί εγώ δεν μπορώ να δω ανά ημέρα.
Α καλά! Πως δεν το είδα τόσο καιρόΗ κεντρική σελίδα της εφαρμογής στο android είναι η παρακάτω. Πατάς απλά ιστορικό. Μετά μπορείς να βάλεις και φίλτρα.
Μπορείς να ζητήσεις τηλεφωνικά να ακυρωθεί άμεσα η κάρτα και να αιτηθείς παράλληλα την επιστροφή της ετήσιας συνδρομής. Επίσης, μπορείς να αποκτήσεις τη χρεωστική κάρτα που θες μέσω internet banking. Το αν αξίζει να την κρατήσεις, μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις ανάλογα με τα καταστήματα που συνήθως ψωνίζεις, του όγκου των συναλλαγών που πραγματοποιείς, καθώς και με το αν σε ενδιαφέρουν οι "δωρεάν" υπηρεσίες που προσφέρει η συγκεκριμένη κάρτα (π.χ. sms alerts και ασφαλιστική κάλυψη αγορών).Καλησπέρα! Γράφω εδώ γιατί είναι κάπως σχετικό. Πήγα σε κατάστημα και μου έβγαλαν κάρτα alpha bonus χωρίς ο υπάλληλος να με ενημερώσει για το τι κάρτα θα είναι και είδα μετά την χρέωση 12€ για ετήσια συνδρομή και έμαθα τι είναι ψάχνοντας. Δεν έχω σκοπό να την χρησιμοποιώ για αγορές μεγάλου ποσού για να μαζεύω πόντους δλδ. Μπορώ να κάνω παράπονα στην τράπεζα και να μου αλλάξει την κάρτα σε απλή; Θα επιστραφούν τα 12€; Αξίζει να κρατήσω την bonus;
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!Μπορείς να ζητήσεις τηλεφωνικά να ακυρωθεί άμεσα η κάρτα και να αιτηθείς παράλληλα την επιστροφή της ετήσιας συνδρομής. Επίσης, μπορείς να αποκτήσεις τη χρεωστική κάρτα που θες μέσω internet banking. Το αν αξίζει να την κρατήσεις, μόνο εσύ μπορείς να το κρίνεις ανάλογα με τα καταστήματα που συνήθως ψωνίζεις, του όγκου των συναλλαγών που πραγματοποιείς, καθώς και με το αν σε ενδιαφέρουν οι "δωρεάν" υπηρεσίες που προσφέρει η συγκεκριμένη κάρτα (π.χ. sms alerts και ασφαλιστική κάλυψη αγορών).