jimp
Member
Ήθελα να το ρωτήσω, πριν δυο τρεις μέρες και γω, δεν μου έβγαλε καν απόδειξη με πόντους.Ηρεμα ρωταω, ψωνισε κανεις απο ΑΒ σημερα? Πηρε bonus?
Κατι τρεχει? Δεν πηρα σημερα, ενω πηρα κανονικα χθες.
Ήθελα να το ρωτήσω, πριν δυο τρεις μέρες και γω, δεν μου έβγαλε καν απόδειξη με πόντους.Ηρεμα ρωταω, ψωνισε κανεις απο ΑΒ σημερα? Πηρε bonus?
Ουτε εμενα δειχνει η αποδειξη.Ήθελα να το ρωτήσω, πριν δυο τρεις μέρες και γω, δεν μου έβγαλε καν απόδειξη με πόντους.
Σήμερα το πρωί ψώνισα και πήραΗρεμα ρωταω, ψωνισε κανεις απο ΑΒ σημερα? Πηρε bonus?
Ειμαστε εδω δυο ατομα που δεν πηραμε. Θα παμε να τους παρουμε δια ζωσης.Σήμερα το πρωί ψώνισα και πήρα
×4 τους πόντους και άλλους τόσους bonus με την Gold.
Ψωνισατε με κάρτα ή με το κινητό??Ειμαστε εδω δυο ατομα που δεν πηραμε. Θα παμε να τους παρουμε δια ζωσης.
Με καρτα, κανονικα, δια ζωσης. Οχι κινητο.Ψωνισατε με κάρτα ή με το κινητό??
Μιλάμε πάντα για τα bonus της alpha και όχι του αβ;Τα bonus είναι πλέον με το σταγονόμετρο.Σε λίγο θα πάω θα σε ενημερώσω!
Μπήκαν κανονικά x4. Μήπως σου έσκησε την απόδειξη πρόωρα?Με καρτα, κανονικα, δια ζωσης. Οχι κινητο.
Δεν εχουν μπει ουτε στην εφαρμογη bonus ουτε υπαρχουν στο ebanking, ενω η καρτα χρεωθηκε. Οκ τηλεφωνο στην Alpha τη Δευτερα και θα μπουν. Εχει ξαναγινει με το etable και μπηκαν διπλοι.Μπήκαν κανονικά x4. Μήπως σου έσκησε την απόδειξη πρόωρα?
μετά την επική αγορά των 3 ευρώ,έχω να πω ότι προστέθηκαν οι πόντοι.οβερ!Δεν εχουν μπει ουτε στην εφαρμογη bonus ουτε υπαρχουν στο ebanking, ενω η καρτα χρεωθηκε. Οκ τηλεφωνο στην Alpha τη Δευτερα και θα μπουν. Εχει ξαναγινει με το etable και μπηκαν διπλοι.
Μπραβο, τυχερα τα σπουργιτακια που ταιζετε απο τον ΑΒ .μετά την επική αγορά των 3 ευρώ,έχω να πω ότι προστέθηκαν οι πόντοι.οβερ!