varioAthens
Member
Nομιζω ομως οτι δεν εχει ΑΙ πακεταΚαι φυσικά ένα από τα κορυφαία το Costa Navarino.
Nομιζω ομως οτι δεν εχει ΑΙ πακεταΚαι φυσικά ένα από τα κορυφαία το Costa Navarino.
Αλλά έχει πολλές επιλογές a la carte σε εστιατόρια,δραστηριότητες.εκδρομές κτλ.Nομιζω ομως οτι δεν εχει ΑΙ πακετα
Έχει κανα λεπτό τώρα που προσπαθώ να σκεφτώ τι πακέτα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να παρέχει μία ξενοδοχειακή μονάδα.... Μετά κατάλαβα οτι χρησιμοποιείς μία συντόμευση, που είναι διεθνώς γνωστή για άλλο πράγμα απο αυτό για το οποίο την χρησιμοποίησες εσύ.Nομιζω ομως οτι δεν εχει ΑΙ πακετα
Εδω μιλαμε για ξενοδοχεια ομωςΈχει κανα λεπτό τώρα που προσπαθώ να σκεφτώ τι πακέτα τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να παρέχει μία ξενοδοχειακή μονάδα.... Μετά κατάλαβα οτι χρησιμοποιείς μία συντόμευση, που είναι διεθνώς γνωστή για άλλο πράγμα απο αυτό για το οποίο την χρησιμοποίησες εσύ.
Αν δεν μιλούσατε για ξενοδοχεία ακόμα θα απορούσα! Απλά κόλλησα λίγο στην αρχή και για να πω την αλήθεια δεν έχω συναντήσει αυτή τη συντόμευση σε κάτι άλλο πέρα απο την τεχνητή νοημοσύνη.Εδω μιλαμε για ξενοδοχεια ομως
Αυτο το 2ο το κοιταζα και εγω για ενα 3ημερο που θα ειμαι Κατερινη.Το κόστα Ναβαρίνο (όπως προείπαν) που είναι τοπ. Εκεί το μονό λιμιτ είναι το πορτοφόλι.
Luxury Holidays in Greece | Costa Navarino Greece
Εναλλακτικά,
Κοντά σε εμάς στην παράλια Κατερίνης ένα όμορφο ρεσορτ με πολλές επιλογές διαμονής, έχω μείνει σε τέλος σεζόν για τριήμερο και είναι πολύ όμορφα.
Mediterranean Village - Mediterranean Hotels