makisg
Member
Και εγώ έκλεισα προ ημερών 2 διανυκτερεύσεις στην Τριερ για Μάιο. Ήταν πιο φτηνά από την booking και μάλιστα για την περίοδο της διαμονής μας εκεί έβγαλε έκπτωση 20% και ακύρωσα την κράτηση και την ξαναέκανα ακόμη πιο φθηνά.
Λογικο κ επομενο δεν ειναι οταν κλεινεις απευθειας απο την σελιδα του ξενοδοχειου/ομιλου να ναι φθηνοτερα απ οτι σε καποια πλατφορμα?κλειστε αφοβαΈπεσα πρώτη φορά πάνω σε αυτό το site και έχει το ίδιο ξενοδοχείο που το βρίσκω στο booking, 30€ τη βραδιά φτηνοτερο.
Είναι αξιόπιστο έχετε κλείσει από αυτό;
Στη σελίδα του ίδιου του ξενοδοχείου,το έχει ακριβότερα από το booking.Λογικο κ επομενο δεν ειναι οταν κλεινεις απευθειας απο την σελιδα του ξενοδοχειου/ομιλου να ναι φθηνοτερα απ οτι σε καποια πλατφορμα?κλειστε αφοβα
Περίεργο μου φαίνεται αυτό. Συνήθως, αφού κάνεις εγγραφή ως μέλος, σου εμφανίζονται καλύτερες τιμές από ότι στην booking και τα υπόλοιπα δικτυακά γραφεία.Στη σελίδα του ίδιου του ξενοδοχείου,το έχουν ακριβότερα από το booking.Αυτη η σελίδα είναι του ομίλου που ανήκει το ξενοδοχειο;
(Για ξενοδοχείο της αλυσίδας Ibis κοιτάω.)
Τα είπα μπερδεμένα ίσως.Περίεργο μου φαίνεται αυτό. Συνήθως, αφού κάνεις εγγραφή ως μέλος, σου εμφανίζονται καλύτερες τιμές από ότι στην booking και τα υπόλοιπα δικτυακά γραφεία.
Στην ουσία, σε όλα τα ξενοδοχεία ανταλλάσσεις το μέιλ σου με προσφορές.
Η Accor είναι η εταιρεία που έχει πολλές αλυσίδες ξενοδοχειων, έχει τα ibis, τα mercure, τα sofitel και άλλα. Είναι απολύτως αξιόπιστο το site τους.Τα είπα μπερδεμένα ίσως.
Στο site του ίδιου του ξενοδοχείου, δίνει τιμή ακριβότερη από το Booking.
Στο site all.acor.com, το δίνει πολύ φτηνότερα από το Booking.
Το all.acor.com είναι κάποιας αλυσίδας ξενοδοχείων? (Για συγεκεκριμένο ξενοδοχείο της αλυσίδας Ibis κοιτάω.)
Ανάλογα το είδος της κράτησης, πάνω κάτω ότι βλέπεις και στο booking.Τι περιθώριο ακύρωσης υπάρχει απο την σελίδα τους;
Περίεργο μου φαίνεται αυτό. Συνήθως, αφού κάνεις εγγραφή ως μέλος, σου εμφανίζονται καλύτερες τιμές από ότι στην booking και τα υπόλοιπα δικτυακά γραφεία.
Στην ουσία, σε όλα τα ξενοδοχεία ανταλλάσσεις το μέιλ σου με προσφορές.
Για αυτό που κοιτάω εγώ δίνει δωρεάν ακύρωση έως και 24 ώρες πριν.Τι περιθώριο ακύρωσης υπάρχει απο την σελίδα τους;
Εννοείς ότι κατά την κράτηση αναγράφονται οι όροι ακύρωσης; Δεν το έχω ψάξει καθόλου. Το μόνο που είχα δει κάποια στιγμή παλιότερα είναι οι όροι μετατροπής των πόντων accor σε μίλιαΑνάλογα το είδος της κράτησης, πάνω κάτω ότι βλέπεις και στο booking.