Καλως ήρθες στην παρεα! 11 με 15 Φεβροαυριου πετουσα Παρισι το οποιο βεβαια ακυρωθηκε και το γραφειο μου βρηκε εισητηρια με 520 ευρουλακια με αλλη εταιρια...ναι δεν σφαξανε....θα παω Ρωμη τελικα:xmas_rolleyes:Μια απρόσμενη πρόσκληση για την Αβινιόν και μια ευκαιρία για εορτασμό γενεθλίων στη Νίκαια με οδήγησαν να κλεισω ένα εισητήριο (μέσω Ρώμης) από Θεσσαλονίκη με την Alitalia. Η τιμη σχετικά καλή (167 ευρώ) και οι ανταποκρίσεις καλές.
Σήμερα πληροφορήθηκα από τον Τράβελλερ οτι οι πτήσεις της alitalia από το σουκουτζου σταματούν. Φυσικά μαιλ δεν μου ήρθε οπότε τηλεφωνώ στην εταιρεία. Μια απίστευτη κυρία (τα στοιχεία της υπάρχουν) με ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να με προωθησει γιατί η KLM και η AIRFRANCE δεν πετάνε από Θεσσαλονίκη. Στην επισημανσή μου ότι πετάνε άλλες εταιρίες, μου απάντησε ότι δεν συνεργάζονται με αυτές.
Με ζήτησε τέλος συγγνώμη (σε μια γλώσσα ακατανόητη) και μου είπε το εξής καταπληκτικό: Εχετε δικαίωμα να ακυρώσετε το εισητήριο σας και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω
Έμεινα με το τηλ κάγκελο. Δηλαδή είναι ικανοί να ακυρώνουν πτήσεις 15 μέρες πριν και να μην επιστρέφουν τα χρήματα?
Αυτη είναι εταιρία που πετάει στην Ευρώπη?
Για να μη τα πολυλογώ, έκλεισα εισητήριο με ήζυ στα 65 ευρώ και θα έχω τη χαρα να ξαναδώ τη Γένοβα μετά από πολλά χρόνια και να μείνω Μιλάνο ένα βράδυ με ότι αυτό συνεπάγεται.
ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΤΑΡΙΑ!!!