• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alitalia Alitalia - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο

fotis169

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαιάμι (Η.Π.Α.)
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Καλησπέρα, είμαι καινούργιος εδώ, αλλά διαβάζω αρκετά συχνά τα μηνυματά σας σχετικα με την ΑΖ γιατί θα ταξιδέψω κι εγω μαζί της για Μαιάμι τον Ιούνιο.
Μου κάνει ιδιάιτερη εντύπωση η γνώση του Samion για την συγκεκριμένη αεροπορική! Και το έχω απορία: απο hobby τα μαθαίνεις όλα αυτά ή σχετίζονται με την δουλειά σου? Αν θέλεις απαντάς μαζί με κανένα έξτρα tip για το ταξίδι στο μαιάμι ...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αν θέλεις απαντάς μαζί με κανένα έξτρα tip για το ταξίδι στο μαιάμι ...
καλώς ήρθες..αφού διαβάσεις τα υπάρχοντα θεματα με μια αναζητηση, για ότι δεν σε καλύψει, εδω ειμαστε για οτιδηποτε. μονο μη ρωτάς εκτός θέματος..εδώ συζητάμε πχ μονο για τη συγκεκριμενη εταιρεία..;)

fotis169

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαιάμι (Η.Π.Α.)
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
καλώς ήρθες..αφού διαβάσεις τα υπάρχοντα θεματα με μια αναζητηση, για ότι δεν σε καλύψει, εδω ειμαστε για οτιδηποτε. μονο μη ρωτάς εκτός θέματος..εδώ συζητάμε πχ μονο για τη συγκεκριμενη εταιρεία..;)
Διάβασα ότι έχεις κάνει πολλές φορές το ταξίδι για μαιάμι με ΑΖ. Τι θα πρέπει να προσέξω? Στην αλλαγή αεροπλάνου στο FCO θα πρέπει να κάνω πάλι check in ή να τρέξω στην πύλη κατευθείαν? (είναι η πτήση με την μία ώρα ανταπόκριση!) Ελπίζω να μην μας φάει το αγχος με την αγαπημένη σου ΑΖ!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τι θα πρέπει να προσέξω?
να μην απορροφηθεις απο τις σειρηνες του αεροδρομίου..
πας κατευθειαν στην πύλη. μην εχεις αγχος, προλαβαινεις ανετα. η εταιρεια ξερει τι πουλαει..η μια ωρα ειναι υπεραρκετη. καλό ταξίδι!

fotis169

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαιάμι (Η.Π.Α.)
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
να μην απορροφηθεις απο τις σειρηνες του αεροδρομίου..
πας κατευθειαν στην πύλη. μην εχεις αγχος, προλαβαινεις ανετα. η εταιρεια ξερει τι πουλαει..η μια ωρα ειναι υπεραρκετη. καλό ταξίδι!
Σευχαριστώ! Αν μου έρθει κάποια άλλη απορία θα σου πώ!

fotis169

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαιάμι (Η.Π.Α.)
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Samion σήμερα έτυχε να μιλήσω με άνθρωπο που έκατσε μαιάμι 6 χρόνια και πηγαινοερχότανε με alitalia πολύ συχνά! Είσαι έτοιμος να ακούσεις τι άκουσα?
Καλά...άστο! Καθυστερήσεις, ακυρώσεις, χαμμένες αποσκευές... όλα τέλεια!
Βέβαια για όλα αυτά θα έχω άποψη στις 29 ιουνίου που θα έχω γυρίσει!

elefinor

Banned
Ναι, αλλά ο Samion δικαίως θα σου απαντήσει : " Φαντάσου τι εταιρειάρα είναι η alitalia που ο τύπος παρά τις απώλειες αποσκευών και την τρομερή ταλαιπωρία , την χρησιμοποιούσε συχνότατα επί 6 (!!!) χρόνια!" Πρέπει να είναι ολίγον τι μαζοχιστής πάντως ο συγκεκριμένος.

fotis169

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαιάμι (Η.Π.Α.)
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Χα χα ! Είναι κοπέλα και μου είπε πως η alitalia είναι η χειρότερη επιλογ'η που θα μπορούσα να κάνω. Και την χρησιμοποιόυσε συχνά γιατί ( ως φοιτήτρια ) δεν είχε πολλά λεφτά! Οκ λογική εξήγηση!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
fotis169 said:
Χα χα ! Είναι κοπέλα και μου είπε πως η alitalia είναι η χειρότερη επιλογ'η που θα μπορούσα να κάνω. Και την χρησιμοποιόυσε συχνά γιατί ( ως φοιτήτρια ) δεν είχε πολλά λεφτά! Οκ λογική εξήγηση!
καταρχην ανοιξε τη wikipedia να δεις με ποια εταιρεια πηγαινε. εχει αλλαξει ακομα κ το ονομα απο τοτε..αλλα αν προτιμας ακου τον καθε "ειδικο" εντος κ εκτος φορουμ. εγω τη χρησιμοποιω συνεχως εδω και 30 χρονια....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
καταρχην ανοιξε τη wikipedia να δεις με ποια εταιρεια πηγαινε. εχει αλλαξει ακομα κ το ονομα απο τοτε..αλλα αν προτιμας ακου τον καθε "ειδικο" εντος κ εκτος φορουμ. εγω τη χρησιμοποιω συνεχως εδω και 30 χρονια....
Εσυ τοση διαφημιση τους κανεις. Δεν τους συμφερει να σ' απογοητευσουν, σε προσεχουν!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εσυ τοση διαφημιση τους κανεις. Δεν τους συμφερει να σ' απογοητευσουν, σε προσεχουν!
Μπα, δεν είναι αυτό. Είναι που ο συγκεκριμένος, ακόμη και να απογοητευτεί όσο δεν πάει, δε θα τολμήσει να μας το πει....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom