• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Alitalia Alitalia - Νέα, Πληροφορίες & Ερωτήσεις

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
από 24/3 FCO-KRK-FCO (Ρώμη - Κρακοβία - Ρώμη) κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή αναχώριση 1120 από Ρώμη και άφιξη στην Κρακοβία στις 1320 και επιστροφή 1410 και άφιξη στην Ρώμη στις 1620 :) :) :) :)

mihalisio

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαϊάμι,φλόριντα
παιδια καλημερα.μιας και ψαχνω για μαιαμι τον ιουνιο,καμια καλη προσφορα προβλεπεται απο αλιταλια;φιλε samion τα φωτα σου....ηδη η καλυτερη τιμη που βρισκω τωρα ειναι της αλιταλια,αλλα να το ρισκαρω να περιμενω λιγο ακομα;;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
παιδια καλημερα.μιας και ψαχνω για μαιαμι τον ιουνιο,καμια καλη προσφορα προβλεπεται απο αλιταλια;φιλε samion τα φωτα σου....ηδη η καλυτερη τιμη που βρισκω τωρα ειναι της αλιταλια,αλλα να το ρισκαρω να περιμενω λιγο ακομα;;
όχι..μην περιμενεις κατι καλυτερο για ιουνιο..κοίτα μονο τιμες από Ρωμη-Μιλανο, να παρεις δηλ 2 ξεχωριστα εισητηρια.

mihalisio

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαϊάμι,φλόριντα

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
τι εννοεις δυο ξεχωριστα εισητηρια;αλλο απο αθηνα και αλλο απο ρωμη η μιλανο;;;
ακριβώς. αν σε συμφερει ή αν σε βολευει δεν ξερω, θα το δεις εσύ. δυστυχώς από Αθήνα δεν βρίσκεις τις χαμηλότερες τιμές στην Ευρώπη..οπότε αν βρεις για Ρωμη με 100-130Ε κι από κει πολυ φθηνοτερα για Μαιαμι ισως αξιζει τον κοπο να παρεις αποσκευες κλπ. το ίδιο ψαξε κ από Μιλανο, Φρανκφουρτη, Μαδριτη.
παντα λεω αν σε βολευει. αν θες να δωσεις αποσκευες Αθηνα κ να μην ασχολεισαι αλλο, κλεισε από Αθηνα κ τελος. καλυτερες τιμες για Μαιάμι μην περιμενεις πάντως. αν η τιμή εχει μπροστα νουμερο <7 κλειστο γρηγορα..:xmas_cheesygrin:

mihalisio

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαϊάμι,φλόριντα
thanks...δεν το ειχα σκεφτει καθολου ετσι,θα το κοιταξω.παντως η τιμη τωρα πραγματι εχει μπροστα 7....α,και κατι αλλο.η πτηση ειναι codeshare με delta αλλα με σκαφος αλιταλια.αλλαζει κατι απο ολα αυτα που μου εχεις πει;;α33ο ειναι το αεροσκαφος,νεο ειναι,αποτι βλεπω εισαι μεγαλος γνωστης και εγκυρος,το αφηνω πανω σου.τα κλεινω να τελειωνω εστω με codeshare delta;;;;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
με σκαφος αλιταλια.αλλαζει κατι απο ολα αυτα που μου εχεις πει;;α33ο ειναι το αεροσκαφος,νεο ειναι,
μια χαρά είναι, καινούρια αεροσκάφη. Delta να μην ειναι το αεροσκαφος μόνο και εισαι οκ...

mihalisio

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαϊάμι,φλόριντα
φιλε σαμιον μια τελευταια ερωτηση γιατι ειμαι ενα βημα πριν κλεισω τα εισητηρια.μαλλον θα κλεισω ενα ειεητηριο ανα ατομο,ερχεται πιο οικονομικα.ερωτηση λοιπον:η πτηση αθηνα-ρωμη αναχωρει 07.00 με αφιξη στη ρωμη στις 08.05.η πτηση ρωμη-μαιαμι αναχωρει στις 09.10.στα στατιστικα λεει οτι η πτηση αθηνα-ρωμη ειναι στην ωρα της σε ποσοστο 93%.ρεαλιστικα και απο την εμπειρια σου τι πιθανοτητες εχουμε να μην προλαβουμε την πτηση για μαιαμι;;και αν συμβει αυτο τι κανουμε μετα;μας βαζουνε στην επομενη πτηση για μαιαμι;;απαντησε σε παρακαλω,τα κλεινω τωρα.....

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
καμμια πιθανοτητα. η πρωινη πτηση φθανει κ νωριτερα. μην ανησυχεις,προλαβαινετε ανετα. και στην απιθανη περιπτωση σε βαζουν στην επομενη. εννοειται αν εχεις ενα εισητηριο για ολη τη διαδρομη. καλο ταξιδι!

mihalisio

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαϊάμι,φλόριντα
σε ευχαριστω ρε φιλε.787 το ατομο νομιζω ειναι καλα...αλιταλια κανε το θαυμα σου.ευχαριστω και παλι!!

CaveTravel

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
σε ευχαριστω ρε φιλε.787 το ατομο νομιζω ειναι καλα...αλιταλια κανε το θαυμα σου.ευχαριστω και παλι!!
787 εγώ δεν νομίζω ότι είναι καλά αν σκεφτείς ότι εγώ πήγα με 640. Και εσύ θέλεις να πας τον Ιούνιο που είναι και low season.Είναι πολύ νωρίς ακόμα.
Περίμενε και θα δεις καλύτερες τιμές!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα