ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
όχι..μην περιμενεις κατι καλυτερο για ιουνιο..κοίτα μονο τιμες από Ρωμη-Μιλανο, να παρεις δηλ 2 ξεχωριστα εισητηρια.παιδια καλημερα.μιας και ψαχνω για μαιαμι τον ιουνιο,καμια καλη προσφορα προβλεπεται απο αλιταλια;φιλε samion τα φωτα σου....ηδη η καλυτερη τιμη που βρισκω τωρα ειναι της αλιταλια,αλλα να το ρισκαρω να περιμενω λιγο ακομα;;
ακριβώς. αν σε συμφερει ή αν σε βολευει δεν ξερω, θα το δεις εσύ. δυστυχώς από Αθήνα δεν βρίσκεις τις χαμηλότερες τιμές στην Ευρώπη..οπότε αν βρεις για Ρωμη με 100-130Ε κι από κει πολυ φθηνοτερα για Μαιαμι ισως αξιζει τον κοπο να παρεις αποσκευες κλπ. το ίδιο ψαξε κ από Μιλανο, Φρανκφουρτη, Μαδριτη.
μια χαρά είναι, καινούρια αεροσκάφη. Delta να μην ειναι το αεροσκαφος μόνο και εισαι οκ...με σκαφος αλιταλια.αλλαζει κατι απο ολα αυτα που μου εχεις πει;;α33ο ειναι το αεροσκαφος,νεο ειναι,
787 εγώ δεν νομίζω ότι είναι καλά αν σκεφτείς ότι εγώ πήγα με 640. Και εσύ θέλεις να πας τον Ιούνιο που είναι και low season.Είναι πολύ νωρίς ακόμα.σε ευχαριστω ρε φιλε.787 το ατομο νομιζω ειναι καλα...αλιταλια κανε το θαυμα σου.ευχαριστω και παλι!!