Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
καμμία διαπραγμάτευση, συζήτηση δεν υπάρχει με μετόχους της ΑΖ. δηλώνει η Air France διαψευδοντας το ανωτερω δημοσιευμα.
Air France: "Nessuna trattativa per Alitalia" - Tg24 - Sky.it
καμμία διαπραγμάτευση, συζήτηση δεν υπάρχει με μετόχους της ΑΖ. δηλώνει η Air France διαψευδοντας το ανωτερω δημοσιευμα.
καλώς ήρθες..αφού διαβάσεις τα υπάρχοντα θεματα με μια αναζητηση, για ότι δεν σε καλύψει, εδω ειμαστε για οτιδηποτε. μονο μη ρωτάς εκτός θέματος..εδώ συζητάμε πχ μονο για τη συγκεκριμενη εταιρεία..Αν θέλεις απαντάς μαζί με κανένα έξτρα tip για το ταξίδι στο μαιάμι ...
Διάβασα ότι έχεις κάνει πολλές φορές το ταξίδι για μαιάμι με ΑΖ. Τι θα πρέπει να προσέξω? Στην αλλαγή αεροπλάνου στο FCO θα πρέπει να κάνω πάλι check in ή να τρέξω στην πύλη κατευθείαν? (είναι η πτήση με την μία ώρα ανταπόκριση!) Ελπίζω να μην μας φάει το αγχος με την αγαπημένη σου ΑΖ!καλώς ήρθες..αφού διαβάσεις τα υπάρχοντα θεματα με μια αναζητηση, για ότι δεν σε καλύψει, εδω ειμαστε για οτιδηποτε. μονο μη ρωτάς εκτός θέματος..εδώ συζητάμε πχ μονο για τη συγκεκριμενη εταιρεία..
να μην απορροφηθεις απο τις σειρηνες του αεροδρομίου..Τι θα πρέπει να προσέξω?
Σευχαριστώ! Αν μου έρθει κάποια άλλη απορία θα σου πώ!να μην απορροφηθεις απο τις σειρηνες του αεροδρομίου..
πας κατευθειαν στην πύλη. μην εχεις αγχος, προλαβαινεις ανετα. η εταιρεια ξερει τι πουλαει..η μια ωρα ειναι υπεραρκετη. καλό ταξίδι!
καταρχην ανοιξε τη wikipedia να δεις με ποια εταιρεια πηγαινε. εχει αλλαξει ακομα κ το ονομα απο τοτε..αλλα αν προτιμας ακου τον καθε "ειδικο" εντος κ εκτος φορουμ. εγω τη χρησιμοποιω συνεχως εδω και 30 χρονια....fotis169 said:Χα χα ! Είναι κοπέλα και μου είπε πως η alitalia είναι η χειρότερη επιλογ'η που θα μπορούσα να κάνω. Και την χρησιμοποιόυσε συχνά γιατί ( ως φοιτήτρια ) δεν είχε πολλά λεφτά! Οκ λογική εξήγηση!
Εσυ τοση διαφημιση τους κανεις. Δεν τους συμφερει να σ' απογοητευσουν, σε προσεχουν!καταρχην ανοιξε τη wikipedia να δεις με ποια εταιρεια πηγαινε. εχει αλλαξει ακομα κ το ονομα απο τοτε..αλλα αν προτιμας ακου τον καθε "ειδικο" εντος κ εκτος φορουμ. εγω τη χρησιμοποιω συνεχως εδω και 30 χρονια....
Μπα, δεν είναι αυτό. Είναι που ο συγκεκριμένος, ακόμη και να απογοητευτεί όσο δεν πάει, δε θα τολμήσει να μας το πει....Εσυ τοση διαφημιση τους κανεις. Δεν τους συμφερει να σ' απογοητευσουν, σε προσεχουν!