fotast
Member
Εξαιρετικά!Και το κείμενο και οι φωτογραφίες.Για έναν προορισμό που δύσκολα επισκέπτεται κανείς.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Εξαιρετικά!Και το κείμενο και οι φωτογραφίες.Για έναν προορισμό που δύσκολα επισκέπτεται κανείς.
Ευχαριστώ για τη χαρά που μου δίνεις με τα λόγια σου.Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για την περιγραφή της ιστορίας σου, καθώς και τις υπέροχες φωτογραφίες. Πραγματικά έχω μείνει άναυδη!!!!!
Και μία μικρή παράκληση: θα μπορούσες να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι σου στον Καναδά?
Χαίρομαι πολύ όταν πιάνω τέτοιες συζητήσεις. Για ταξίδια εδώ ή εκεί. Σε ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να βρω ευήκοον ους.Αγαπητέ travelbreak, ορμόμενη από τα ενθαρρυντικά σου λόγια θα ήθελα να μου δώσεις τη γνώμη σου για ένα μελλοντικό ταξίδι που σχεδιάζουμε με τον σύζυγο στην Αμερική για πρώτη φορά. Οι ημέρες που θα έχουμε στη διαθεσή μας θα είναι περίπου 10-12. Η αρχική σκέψη ήταν για Νέα Υόρκη και ενδεχομένως Βοστώνη ή Ουάσινγκτον. Διαβάζοντας όμως την ιστορία σου άρχισα να αμφιταλαντεύομαι. Νέα Υόρκη, Καναδάς, Αλάσκα ή προτείνεις κάτι εντελώς διαφορετικό? Θα χαρώ να λάβω την απάντησή σου.