KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Εχει μείνει κάποιος ή γνωρίζει σχετικά τι γίνεται με την Νεα Υόρκη ;
ΠιστωτικηΚαλησπέρα σε όλους..Είμαι ετοιμη να κάνω κρατηση μεσω του airbnb με την χρηση χρεωστικης καρτας ομως στον "τυπο πληρωμης" εχει μονο 2 επιλογες δηλ. Paypal και πιστωτικη καρτα...Υπαρχει καποιος που να γνωριζει τι πρεπει να επιλεξω?? στις πληροφοριες της εταιριας που διαβασα λεει οτι δεχονται κανονικα χρεωστικες..
Περίεργο, τίποτα από αυτά τα καινούρια που λες δεν μου έχει ζητήσει και μάλιστα χθες έκανα και κράτηση.Να πω κι εγώ τον πόνο μου: Η airbnb μου τα χαλάει με ταχύτατους ρυθμούς. Ενώ τις προηγούμενες φορές αρκούσε ένα επαληθευμένο νούμερο τηλεφώνου (σου στέλνουν sms) και μια επαληθευμένη διεύθυνση email (σου στέλνουν mail), την προηγούμενη φορά με βάλανε να βάλω φωτογραφία και τώρα, αυτή τη φορά, ζητάνε: α) φωτογραφία επίσημου εγγράφου (αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο) μπρος - πίσω και β) σύνδεση του λογαριασμού σου στην airbnb με τον λογαριασμό σου στο fb ή στη google ή στο linkedin. Αν δεν έχεις τέτοιους λογαριασμούς, σε βάζουν να τραβήξεις βίντεο τον εαυτό σου, στο οποίο μάλιστα θα πρέπει να τους λες και πράγματα για τον εαυτό σου . Αυτά τα δυο βήματα είναι απαραίτητα για να επαληθευτεί η ταυτότητα των μελών (από το fb, ας γελάσω) και αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία σε αποκλείουν από τις αιτήσεις για κρατήσεις .
Δεν ξέρω αν σε αποκλείουν από όλους τους οικοδεσπότες ή αν κάποιοι οικοδεσπότες δεν απαιτούν επαληθευμένη ταυτότητα. Επίσης, αν το μέρος που σε ενδιαφέρει έχει την ένδειξη instant booking (με το σηματάκι του κεραυνού), μάλλον η κράτηση γίνεται και χωρίς επαληθευμένη ταυτότητα.
Ιδιωτικότητα - airbnb, σημειώσατε 2!
Εγώ έχω βάλει μια που δύσκολα με αναγνωρίζεις, ελπίζω.Μα έχω κάνει και σε άλλο που δεν έχει instant, αλλά φωτογραφία έχω βάλει, όχι ταυτότητα ή διαβατηρίου, μία άλλη ότι να ναι σε στυλ άβαταρ.
Καλή μου βάλε εκεί μία φωτογραφία σου για άβαταρ σε ηλιοβασίλεμα να τους μαγέψεις και να σου λένε όλοι ναι. Αυτό πάντως με το facebook και τα άλλα, το είχε και από πέρυσι, απλά δεν έδωσα σημασία.Εγώ έχω βάλει μια που δύσκολα με αναγνωρίζεις, ελπίζω.
Λοιπόν, μάλλον έπεσα σε οικοδεσπότη που απαιτούσε "επαληθευμένη ταυτότητα".
Εδώ είναι και το λινκ για τη διαδικασία:
https://www.airbnb.gr/help/article/450/what-is-verified-id
Για να δούμε τι άλλο θα δούμε στο μέλλον.