Air China Air China στην Αθήνα

tatooine

Member
Από την μέση και πίσω, να το πω έτσι χοντρικά από 49 και πίσω, δεν απαιτούν πληρωμή.
Αν κάποιος θέλει πιο μπροστά πρέπει να πληρώσει, τουλάχιστον τώρα στην προκρατήση, δεν ξέρω κατά την διάρκεια του τσεκ ιν στο αεροδρόμιο.
Αν η αιγαίου σου έδωσε θέση σε award εισιτήριο με τους Κινέζους στην οικονομική τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Άρα μπορεί να γίνει.

Το θέμα με τους Κινέζους είναι ότι και να θέλεις να πληρώσεις για μπροστινή θέση δεν μπορείς γιατί είναι αδύνατη η διαχείριση κράτησης, και σίγουρα η αιγαίου δεν δέχεται πληρωμές για προκράτηση θέσεων με άλλη εταιρία σε award εισιτήριο.

jimp

Member
Αν η αιγαίου σου έδωσε θέση σε award εισιτήριο με τους Κινέζους στην οικονομική τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Άρα μπορεί να γίνει.

Το θέμα με τους Κινέζους είναι ότι και να θέλεις να πληρώσεις για μπροστινή θέση δεν μπορείς γιατί είναι αδύνατη η διαχείριση κράτησης, και σίγουρα η αιγαίου δεν δέχεται πληρωμές για προκράτηση θέσεων με άλλη εταιρία σε award εισιτήριο.
Σε επικοινωνία μου πάντως για μπροστινές θέσεις μου είπαν πως αν θέλω πρέπει να τις πληρώσω, υποτίθεται δεχόντουσαν πληρωμή, δεν ξέρω αν όμως θα προχωρούσε ή είχε δίκιο η κοπέλα στην εξυπηρέτηση.

tatooine

Member
Σε επικοινωνία μου πάντως για μπροστινές θέσεις μου είπαν πως αν θέλω πρέπει να τις πληρώσω, υποτίθεται δεχόντουσαν πληρωμή, δεν ξέρω αν όμως θα προχωρούσε ή είχε δίκιο η κοπέλα στην εξυπηρέτηση.
Δεν δέχονται πληρωμή για τρίτη εταιρεία. Μου πρότειναν κάτι παρόμοιο με τους Τούρκους, μου έκλεισαν τη θέση χωρίς φυσικά να πάρουν χρήματα, κλείδωσε η διαχείριση κράτησης με την αιγαίου και οι Τούρκοι δεν έβλεπαν τις θέσεις καταχωρημένες σε μένα άλλα τις έβλεπαν κλεισμένες. Ξανακάλεσα και ξεμπλοκάραν τις θέσεις ώστε να μπορώ να διαχειριστώ την κράτηση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.928
Μέλη
39.644
Νεότερο μέλος
MikeJA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom