Air China Air China στην Αθήνα

diakopakias

Member
Καλησπέρα έχει αλλάξει κάτι στην διαδικασία;;; Τσεκ ιν στο αεροδρόμιο;;; Θέσεις τηλεφωνικά;;
Nope, εγώ πέταξα πριν ένα μήνα. Ούτε θέσεις κατάφερα να κλείσω τηλεφωνικά. Απλά μου επιβεβαίωσαν την κράτηση από την λίστα επιβατών. Οπότε τσεκ ιν κ θέσεις πήρα στο αεροδρόμιο.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Nope, εγώ πέταξα πριν ένα μήνα. Ούτε θέσεις κατάφερα να κλείσω τηλεφωνικά. Απλά μου επιβεβαίωσαν την κράτηση από την λίστα επιβατών. Οπότε τσεκ ιν κ θέσεις πήρα στο αεροδρόμιο.
Ωραία, ευχαριστώ πολύ. Εμπειρία ταξιδιού;;; Εντυπώσεις;;;

Papaya

Member
Καλημέρα σε όλους.
Μετά κόπων και βασάνων βγάλαμε εισιτήρια επιστροφής από Ανοι.
Ανοι- Σανγκάη -Μιλάνο.
Δεν έχουμε pnr παρά μόνο τα εισιτήρια που ξεκινούν από 999.
Το app δε βοήθησε πολύ καθώς δε βρίσκουμε εμείς αρχειοθετημενα τα εισιτήρια μας.
Ξέρει κάποιος αν είμαστε οκ;

Οποιαδήποτε πληροφορία για την αεροπορική, (καθυστερήσεις, θέσεις, baggage allowance ,web check in , on board entertainment) θα ήταν πολύτιμη.

Ευχαριστώ!

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Ψάχνω να βρώ τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών για την πτήση μας Αθήνα Πεκίνο τον άλλο μήνα αλλά με την εξυπηρέτηση πελατών της Aegean που μίλησα μου είπαν να επικοινωνήσω με Air China.. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

tatooine

Member
Ψάχνω να βρώ τα επιτρεπόμενα όρια αποσκευών για την πτήση μας Αθήνα Πεκίνο τον άλλο μήνα αλλά με την εξυπηρέτηση πελατών της Aegean που μίλησα μου είπαν να επικοινωνήσω με Air China.. Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Θα καλέσεις την αιγαίοι και θα ζητήσεις απόδειξη ηλεκτρονικού εισιτηρίου για τη συγκεκριμένη πτήση, το μειλ που θα σου στείλουν αμέσως πρέπει να προέρχεται από RES OFFICE.
Εκεί αναγράφονται τα πάντα ακόμα και οι αποσκευές που έχεις δικαίωμα να πάρεις.
Σίγουρα είναι μια χειραποσκευή και μια βαλίτσα 20 κιλών.
Έχουν και γραφεία στην Αθήνα δοκίμασε να καλέσεις άλλα θα χρειαστείς τον δικό τους κωδικό που θα τον πάρεις από την αιγαίου.
Η εταιρεία δεν παρέχει δυστυχώς δυνατότητα διαχείρισης σε εισιτήρια που δεν είναι αγορασμένα από αυτούς.

tatooine

Member
Επίσης ζήτα από την αιγαίου αν μπορεί να σου κλείσει θέση. Στη διακεκριμένη μπορεί.

jimp

Member
Επίσης ζήτα από την αιγαίου αν μπορεί να σου κλείσει θέση. Στη διακεκριμένη μπορεί.
Εμένα πάντως στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean μου έκαναν κράτηση και στην οικονομική.

Από το σάιτ της Air China δείχνει στην οικονομική να επιτρέπουν χειραποσκευη 5 κιλών και βαλίτσα 23 κιλών.

tatooine

Member
Εννοείς να ζητήσω να μου κλείσουν θέση στη διακεκριμένη;;
Εννοώ ότι σε εισιτήριο μπίζνες μπορεί να δώσει θέση.
Από οικονομική σε μπίζνες δεν γίνετε.
Ζήτα τους αν μπορούν να σου κλείσουν θέσεις στην οικονομική.

Gioref

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Εμένα πάντως στο τηλεφωνικό κέντρο της Aegean μου έκαναν κράτηση και στην οικονομική.

Από το σάιτ της Air China δείχνει στην οικονομική να επιτρέπουν χειραποσκευη 5 κιλών και βαλίτσα 23 κιλών.
Αν μπορούν στην διακεκριμένη γιατί όχι;; Θα δοκιμάσω...

tatooine

Member
Αν μπορούν στην διακεκριμένη γιατί όχι;; Θα δοκιμάσω...
Γιατί πολλές εταιρίες πλέον στην οικονομική απαιτούν πληρωμή προεπιλογής θέσης. Άρα δεν μπορούν να κρατήσουν θέση. Η διακεκριμένη έχει δωρεάν καταχώρηση.
Δεν ξέρω τι παίζει με τους Κινέζους στην οικονομική.

Last edited:

jimp

Member
Γιατί πολλές εταιρίες πλέον στην οικονομική απαιτούν πληρωμή προεπιλογής θέσης. Άρα δεν μπορούν να κρατήσουν θέση. Η διακεκριμένη έχει δωρεάν καταχώρηση.
Δεν ξέρω τι παίζει με τους Κινέζους στην οικοδομική.
Από την μέση και πίσω, να το πω έτσι χοντρικά από 49 και πίσω, δεν απαιτούν πληρωμή.
Αν κάποιος θέλει πιο μπροστά πρέπει να πληρώσει, τουλάχιστον τώρα στην προκρατήση, δεν ξέρω κατά την διάρκεια του τσεκ ιν στο αεροδρόμιο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.930
Μέλη
39.645
Νεότερο μέλος
SteliosTsag

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom