paefstra
Member
Πριν και λενε οτι πρεπει να πας νηστικη για να βγαλει τα λεφτα του.Στα lounge μπαίνεις πριν ή μετά το ταξιδι;
Πριν και λενε οτι πρεπει να πας νηστικη για να βγαλει τα λεφτα του.Στα lounge μπαίνεις πριν ή μετά το ταξιδι;
Σπανίως αλλά μερικά αεροδρόμια (πχ. Heathrow) έχουν lounge και για αφίξεις.Στα lounge μπαίνεις πριν ή μετά το ταξιδι;
Gold γίνεσαι συγκεντρωνοντας μίλια;Ή Aegean gold ή gold/platinum σε star alliance που δε χρειάζεται κουπόνι.
Μονόδρομος τα μίλια απο πτήσεις.Gold γίνεσαι συγκεντρωνοντας μίλια;
Αν γίνει αναβάθμιση θέσης μπαίνετε, με τα κουπόνια για το Lounge δεν μπαίνεις.Έχω την εντύπωση πως έχετε ήδη απαντήσει σε παρόμοια ερώτηση αρνητικά αλλα επειδή η μνήμη μου είναι αδύναμη, ξαναρωτώ .
Τον Οκτώβριο πετάω για Μπιλμπάο . Είμαστε ασημένιοι. Σκεφτόμασταν έτσι κι αλλιώς να χρησιμοποιήσουμε το κουπόνι για αναβάθμιση θέσης . Μπαίνουμε και στο lounge?
Εάν η αναβάθμιση γίνει πριν φτάσεις στο boarding gate, έχεις όλα τα προνόμια business όπως και της πρόσβασης στο lounge, αν γίνει αναβάθμιση κατά τη διάρκεια της επιβίβασης στο boarding gate (όπως μου έχει συμβεί 2 φορές!), τότε το μόνο προνόμιο που έχετε είναι απλά οι θέσεις business στο αεροσκάφος..Έχω την εντύπωση πως έχετε ήδη απαντήσει σε παρόμοια ερώτηση αρνητικά αλλα επειδή η μνήμη μου είναι αδύναμη, ξαναρωτώ .
Τον Οκτώβριο πετάω για Μπιλμπάο . Είμαστε ασημένιοι. Σκεφτόμασταν έτσι κι αλλιώς να χρησιμοποιήσουμε το κουπόνι για αναβάθμιση θέσης . Μπαίνουμε και στο lounge?
Και για Δουβλίνο επίσης, στο εκτός Σέγκεν lounge μπαίνεις.Σωστά.
Οι πύλες Β είναι οι εντός ΣένγκενΕμείς τις προάλλες που μπήκαμε στο lounge που ήταν μπροστά από την πύλη Β13 ποιο ήταν??