Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Ευχαριστώωωωωωω
Αν έχεις χρυσή κάρτα στην Aegean (ή σε κάποια άλλη εταιρία της Star Alliance) αλλάζει, αλλά αν δεν έχεις, από το εισιτήριο και μόνο έχεις πρόσβαση στο Lounge της Aegean στη Θεσσαλονίκη, και στα Lufthansa Business Lounges (6 έχει) στη Φρανκφούρτη. Δεν έχεις πρόσβαση στα Lufthansa Senator Lounge (οι διαφορές είναι μικρές). Διαλέγεις ένα από τα 4 που είναι non-Schengen ανάλογα με την πύλη από την οποία θα αναχωρεί η πτήση σου (βρίσκεσαι στην περιοχή της πύλης, περνάς και τον έλεγχο διαβατηρίων, και μετά (και μόνο τότε) ακολουθείς τις ταμπέλες για το Lufthansa Business Lounge.View attachment 418408
Ερώτηση προς όποιον γνωρίζει.
Έχω κάνει την παραπάνω κράτηση μέσω του σαιτ της swiss.
Σε ποιά lounge έχω πρόσβαση στη Φρανκφούρτη?
επίσης, έχω λογικά πρόσβαση στο lounge της aegean στη Θεσσαλονίκη, σωστά;
Ατύχησες, το Lufthansa Business Lounge είναι κλειστό για ανακαίνιση. Ρώτα στο check-in μήπως υπάρχει κάποια προσωρινή λύση.Αύριο επιστρέφω Θεσσαλονίκη από το αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης. Έχουμε εισητηρια business. Έχουμε πρόσβαση σε κάποιο lounge??
@taver ακούς??
Ήσουν ταχύτατος και κατατοπιστικός. Σε ευχαριστώ πολύ. Αν βρω εναλλακτική θα ενημερώσω αύριο.Ατύχησες, το Lufthansa Business Lounge είναι κλειστό για ανακαίνιση. Ρώτα στο check-in μήπως υπάρχει κάποια προσωρινή λύση.