• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

mourohavlos

Member
Υπάρχουν 2 ποσά/νούμερα : το πιστωτικό όριο της κάρτας και το μέγιστο ποσό ανά συναλλαγή (τα οποία συχνά ταυτίζονται).
Εάν προσθέσεις χρήματα, το πρώτο αυξάνεται. Για το δεύτερο (αυτό που θέλεις) νομίζω υπάρχει διαδικασία (πχ τηλεφωνικά) προσωρινής αύξησης του ποσού, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς

gt13

Member
Υπάρχουν 2 ποσά/νούμερα : το πιστωτικό όριο της κάρτας και το μέγιστο ποσό ανά συναλλαγή (τα οποία συχνά ταυτίζονται).
Εάν προσθέσεις χρήματα, το πρώτο αυξάνεται. Για το δεύτερο (αυτό που θέλεις) νομίζω υπάρχει διαδικασία (πχ τηλεφωνικά) προσωρινής αύξησης του ποσού, αλλά δε θυμάμαι ακριβώς
Μόλις μίλησα με άλφα. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να αγοράσω παραπάνω από το ποσό που έχω έγκριση κ πώς οποίο ποσό κ να καταθέσω δεν θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω για μια αγορά μεγαλύτερη τού ορίου. Προσωπικά μου φαίνεται κουφό. Από τή στιγμή πού καταθέτω χρήματα προκειμένου να κάνω την αγορά που θέλω κ δεν "δανειζομαι" χρήματα από την τράπεζα τί ζόρι τραβανε;;;

Μου πρότεινε να αιτηθω αύξηση ορίου (προσωρινή ή μόνιμη) κ θα πρέπει να επισυναψω εκ νέου όλα τά δικαιολογητικά. Της λεω πριν ένα μήνα τά κατέθεσα στο κατάστημα. Μου λέει έτσι είναι η διαδικασία...

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Μόλις μίλησα με άλφα. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να αγοράσω παραπάνω από το ποσό που έχω έγκριση κ πώς οποίο ποσό κ να καταθέσω δεν θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω για μια αγορά μεγαλύτερη τού ορίου. Προσωπικά μου φαίνεται κουφό. Από τή στιγμή πού καταθέτω χρήματα προκειμένου να κάνω την αγορά που θέλω κ δεν "δανειζομαι" χρήματα από την τράπεζα τί ζόρι τραβανε;;;

Μου πρότεινε να αιτηθω αύξηση ορίου (προσωρινή ή μόνιμη) κ θα πρέπει να επισυναψω εκ νέου όλα τά δικαιολογητικά. Της λεω πριν ένα μήνα τά κατέθεσα στο κατάστημα. Μου λέει έτσι είναι η διαδικασία...
Μπορείς να βαλεις από πριν ένα ποσό στην κάρτα ώστε να έχεις μεγάλο όριο και κατά την πληρωμή να σπάσεις το ποσό στα δύο.

gt13

Member
Μπορείς να βαλεις από πριν ένα ποσό στην κάρτα ώστε να έχεις μεγάλο όριο και κατά την πληρωμή να σπάσεις το ποσό στα δύο.
Μα ( αν κατάλαβα καλά τί μου είπαν) το πρόβλημα είναι πώς οποιοδήποτε ποσό κ αν βάλω το όριο μέχρι το οποίο μπορώ να αγοράσω είναι 1200€. Ακόμη κ να βάλω έξτρα 2000€ στην κάρτα δεν μπορώ να περάσω το συγκεκριμένο οριο τών 1200

Τους έστειλα αίτημα για αύξηση ορίου, πιο πολύ από περιέργεια, όχι γιατί τό χρειάζομαι άμεσα

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Μα ( αν κατάλαβα καλά τί μου είπαν) το πρόβλημα είναι πώς οποιοδήποτε ποσό κ αν βάλω το όριο μέχρι το οποίο μπορώ να αγοράσω είναι 1200€. Ακόμη κ να βάλω έξτρα 2000€ στην κάρτα δεν μπορώ να περάσω το συγκεκριμένο οριο τών 1200

Τους έστειλα αίτημα για αύξηση ορίου, πιο πολύ από περιέργεια, όχι γιατί τό χρειάζομαι άμεσα
Για αυτό σου λέω, να σπάσεις το ποσό της πληρωμής σε δύο μέρη, ώστε να μην υπερβαίνει το όριο σου

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Για αυτό σου λέω, να σπάσεις το ποσό της πληρωμής σε δύο μέρη, ώστε να μην υπερβαίνει το όριο σου
Μα δεν μπορεί να ξεπεράσει το μηναίο πιστωτικό του όριο που είναι 1200 € εκτός και εάν μπορεί να το αυξήσει βάση εισοδήματος.
Και σε 2 συναλλαγές να το σπάσει δυστυχώς δεν μπορεί να το ξεπεράσει το μηνιαίο όριο.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη

Αυτό ισχύει. Το έζησα την πρώτη εβδομάδα των συναλλαγών μου με τη νέα μου Aegean VISA που ξεπέρασα το ημερήσιο όριο συναλλαγών αλλά και το μηνιαίο πιστωτικό μου όριο.
Μετά έστειλα μήνυμα στην τράπεζα και αύξησα τα όρια και δεν έχω θέμα τώρα.
Ακομή και με προσθήκη χρημάτων σε ΑΤΜ στην κάρτα δεν μποορύσα να κάνω συναλλαγή.

Яна

Member
Μα δεν μπορεί να ξεπεράσει το μηναίο πιστωτικό του όριο που είναι 1200 € εκτός και εάν μπορεί να το αυξήσει βάση εισοδήματος.
Και σε 2 συναλλαγές να το σπάσει δυστυχώς δεν μπορεί να το ξεπεράσει το μηνιαίο όριο.
Δεν ισχύει αυτό. Έχω όριο 1000 και πράγματι δεν με άφησε να το ξεπεράσω σε μια συναλλαγή. Κάθε μηνα όμως χαλάω σχεδόν τα τριπλάσια κάνοντας συνέχεια πληρωμή καρτας. Δεν μου έχει "εμφανιστεί" ποτέ κάποιο μηνιαίο όριο.

paefstra

Member
Δεν ειναι μηνιαιο το οριο. Βαζουμε προωρα λεφτα στην καρτα και το τεντωνουμε οσο μας χρειαζεται.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Δεν είναι μηνιαίο οριο

gt13

Member
Δεν ισχύει αυτό. Έχω όριο 1000 και πράγματι δεν με άφησε να το ξεπεράσω σε μια συναλλαγή. Κάθε μηνα όμως χαλάω σχεδόν τα τριπλάσια κάνοντας συνέχεια πληρωμή καρτας. Δεν μου έχει "εμφανιστεί" ποτέ κάποιο μηνιαίο όριο.
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Ότι δεν με αφήνει να το χρησιμοποιήσω σέ μία συναλλαγή. Στα εισιτήρια μίας οικογένειας θέλεις να είναι μια συναλλαγή γία να διασφαλίσεις ότι θα είναι όλα μαζί

maria91

Member
Καλημέρα. Μια ερώτηση. Η πιστωτική μου έχει όριο 1200€. Αν θέλω να βγάλω εισιτήρια συνολικής αξίας πχ 2500 ευρώ σέ μία κίνηση (για να κάτσουμε όλοι μαζί) μπορώ να φορτίσω τήν πιστωτική κάρτα ώστε να έχει υπόλοιπο άνω των 2.500 που απαιτούνται;;
Ποιος σας εγγυατε οτι αν τα κλεισετε μαζι θα κατσετε κ μαζι????αν δε κλεισετε ναυλο με δωρεαν επιλογη θεσης ή να πληρωσετε εξτρα θεση ΔΕΝ θα κατσετε μαζι...εχω κλεισει απειρες φορες 2 εισιτηρια σ ενα μπουκινγκ κ ποτε δε με βαζει διπλα διπλα...αρα τσαμπα σκατε για το θεμα θεσεις

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.728
Μέλη
39.469
Νεότερο μέλος
serafeim87

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom