• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δεν ειναι μηνιαιο το οριο. Βαζουμε προωρα λεφτα στην καρτα και το τεντωνουμε οσο μας χρειαζεται.
Το είπαμε αυτό δέκα φορές... Κάνουμε πρόωρη εξόφληση της κάρτας.
Ο άνθρωπος όμως έχει πιστωτικό όριο 1200 €. Πως θα κάνει την ίδια μέρα 2500 € αγορα; Και εξόφληση να κάνει του υπολοίπου την ίδια μέρα δεν θα τον αφήσει να αγοράσει αλλά 1300 €.
Υπάρχει και ημερήσιο όριο συναλλαγών.
Πρέπει να ανεβάσει και τα δύο όρια από την τράπεζα.
Εγώ τα πήγα στα 4000 € και δεν εχω θέμα.

Δεν είναι μηνιαίο οριο
Είναι μηνιαίο το πιστωτικό όριο. Υπάρχει και ημερήσιο όριο συναλλαγών που είναι συνήθως μικρότερο από το μηνιαίο πιστωτικό όριο.
"Το ημερήσιο όριο αγορών είναι το ανώτατο ποσό ανά ημέρα, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές".
Ο άνθρωπος έχει όριο τα 1200 €...

Δεν ισχύει αυτό. Έχω όριο 1000 και πράγματι δεν με άφησε να το ξεπεράσω σε μια συναλλαγή. Κάθε μηνα όμως χαλάω σχεδόν τα τριπλάσια κάνοντας συνέχεια πληρωμή καρτας. Δεν μου έχει "εμφανιστεί" ποτέ κάποιο μηνιαίο όριο.
Δεν μπορείς όμως να κάνεις μία συναλλαγή 3000 € την ίδια μέρα. Απλά ξοφλας τα πρώτα 1000 € για να μπορέσεις να αγοράσεις αλλά 1000 €
Το ίδιο εξηγώ..

gt13

Member
Ποιος σας εγγυατε οτι αν τα κλεισετε μαζι θα κατσετε κ μαζι????αν δε κλεισετε ναυλο με δωρεαν επιλογη θεσης ή να πληρωσετε εξτρα θεση ΔΕΝ θα κατσετε μαζι...εχω κλεισει απειρες φορες 2 εισιτηρια σ ενα μπουκινγκ κ ποτε δε με βαζει διπλα διπλα...αρα τσαμπα σκατε για το θεμα θεσεις
Δεν χρειάζεται να κάτσουμε μαζί. Απλά όταν κλείσεις 2 εισιτήρια (διαδικασία πχ 10 λέπτων ) κ μετά προσπαθήσεις να κλείσεις ακόμα 2 υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μην υπάρχουν διαθέσιμα η να είναι σέ πολύ μεγαλύτερη τιμή, η, η, η... Κ μετά δεν υπάρχει ακύρωση. Βρίζεις τήν ατυχία σου

Προφανώς θα εξυπηρετούσε να μπορούσες να κλείσεις τά εισιτήρια όλα μαζί

Περιμένω την απάντηση τούς κ θα σάς ενημερώσω...

tatooine

Member
Νενικήκαμεν! Μου ανέβασαν το όριο στο ποσό που ζήτησα (4500€). Ήταν πειστικό το επιχείρημα για τά εισιτήρια όλης της οικογένειας με μια αγορά
Να αποδώσεις την αύξηση ορίου στην πιστοληπτική σου φερεγγυότητα και όχι στο οικογενειακό επιχείρημα εισιτηρίων για όλο το τσούρμο.
Δεν μασάνε γαρδένιες αυτοί, κοιτάνε μονό νούμερα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.728
Μέλη
39.468
Νεότερο μέλος
polmyt

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom