• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Mary Stardust

Member
Για ποια περίοδο βρήκες με μίλια για 3 άτομα;
Για περίοδο γιορτών το θεωρώ απίθανο να βρεις θέσεις με εξαργύρωση μιλίων ή πόντων...
Βρήκα εξαργυρωση για δύο άτομα πήγαινε έλα για 20 Δεκεμβρίου για Ασία.
Screenshot_20241126_125332_com.aegean.android.jpg
Είναι κλεισμένα από το Μάιο.
Πλήρωσα φόρους 167 ευρώ για εισιτήρια αξίας 2.050 ευρώ.

Βρήκα εξαργυρωση για δύο άτομα πήγαινε έλα για 20 Δεκεμβρίου για Ασία.
View attachment 480849
Είναι κλεισμένα από το Μάιο.
Πλήρωσα φόρους 167 ευρώ για εισιτήρια αξίας 2.050 ευρώ.
Ε πες μας και τον προορισμό. Η Ασία εκτείνεται από δίπλα μας ως την Κίνα :)

Mary Stardust

Member

Mary Stardust

Member
Κοντά έπεσα. Καλό deal :) Καλοτάξιδη!
Ω ευχαριστώ! Βέβαια σημειώνω ότι η Lot μου άλλαξε ήδη την αναχώρηση 2 μερες μετά και μου χάλαγε όλο το πρόγραμμα. Και μετά από μια ώρα στο τηλέφωνο με την Aegean κατάφερα και βρήκα άλλες πτήσεις ευτυχώς. Τώρα προσεύχομαι μην αλλάξουν πάλι 😅

pan82

Member
ερώτηση για aegean visa απλή ή premium. Όταν αναγράφει ότι μπορείς να βγάλεις δωρεάν δύο επιπλέον κάρτες αυτές για να τις βγάλεις πρέπει να φανταστώ θέλει όλα τα στοιχεία του δευτερου ατόμου και αν εγκριθεί (εκκαθαριστικό κλπ).
Η απορία μου είναι μπορείς να βγάλεις μόνο για μέλη οικογενείας;
Και αν εκδοθεί σε άλλο όνομα, μετράει για το αφορολόγητο του ατόμου για το οποίο εκδόθηκε;
έχει βγάλει κάποιος;

paefstra

Member
ερώτηση για aegean visa απλή ή premium. Όταν αναγράφει ότι μπορείς να βγάλεις δωρεάν δύο επιπλέον κάρτες αυτές για να τις βγάλεις πρέπει να φανταστώ θέλει όλα τα στοιχεία του δευτερου ατόμου και αν εγκριθεί (εκκαθαριστικό κλπ).
Η απορία μου είναι μπορείς να βγάλεις μόνο για μέλη οικογενείας;
Και αν εκδοθεί σε άλλο όνομα, μετράει για το αφορολόγητο του ατόμου για το οποίο εκδόθηκε;
έχει βγάλει κάποιος;
Εβγαλα προσθετη. Πρεπει να εχει καρτελα στην τραπεζα, το εκκαθαριστικο δεν μετραει αφου ο γιος μου ειναι φοιτητης. Μετραει στο αφορολογητο του αρχικου κατοχου.
Πηρα και 3000 bonus. Ολα τα bonus ερχονται σε σενα, οπως και τα εξοδα στον δικο σου λογαριασμο. Προσοχη στα ορια γιατι μοιραζεστε το πιστωτικο οριο.
Βγαζεις για οποιον εμπιστευεσαι αφου ξοδευει το δικο σου credit.

pan82

Member
Εβγαλα προσθετη. Πρεπει να εχει καρτελα στην τραπεζα, το εκκαθαριστικο δεν μετραει αφου ο γιος μου ειναι φοιτητης. Μετραει στο αφορολογητο του αρχικου κατοχου.
Πηρα και 3000 bonus. Ολα τα bonus ερχονται σε σενα, οπως και τα εξοδα στον δικο σου λογαριασμο. Προσοχη στα ορια γιατι μοιραζεστε το πιστωτικο οριο.
Βγαζεις για οποιον εμπιστευεσαι αφου ξοδευει το δικο σου credit.
Αίτηση φαντάζομαι σε κατάστημα όχι online? Α παίρνει και τα bonus σα κανονική κάρτα ενώ δεν έχει συνδρομή; την απλή aegean visa έβγαλες φαντάζομαι;

paefstra

Member
Αίτηση φαντάζομαι σε κατάστημα όχι online? Α παίρνει και τα bonus σα κανονική κάρτα ενώ δεν έχει συνδρομή; την απλή aegean visa έβγαλες φαντάζομαι;
Αιτηση on line δεν γινεται, πρεπει να εχει καρτελα και να υπογραψετε και οι δυο.
Οχι την Aegean φυσικα. Χρειαζομαι ολο το πιστωτικο της οριο. Εβγαλα μια mastercard που δεν χρησιμοποιω.

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αν εγώ είμαι το δεύτερο άτομο που θα βγει η καρτα στο ονομα μου, πόντους ποιος μαζεύει?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.748
Μέλη
39.488
Νεότερο μέλος
DespinaTsi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom