paefstra
Member
Ο πρωτος.Αν εγώ είμαι το δεύτερο άτομο που θα βγει η καρτα στο ονομα μου, πόντους ποιος μαζεύει?
Ο πρωτος.Αν εγώ είμαι το δεύτερο άτομο που θα βγει η καρτα στο ονομα μου, πόντους ποιος μαζεύει?
Εχω εγω στο όνομα μου τη συμπληρωματική από την κάρτα του άντρα μου. Οι πόντοι πάνε μόνο στο δικό του κουβά. Τα έξοδα που κάνω πάνε στο δικό μου αφορολόγητο. Μιλάω για Aegean bonus visa.Αν εγώ είμαι το δεύτερο άτομο που θα βγει η καρτα στο ονομα μου, πόντους ποιος μαζεύει?
Εμένα αυτό με νοιάζει κυρίως αν πάνε στο αφορολογητο του δεύτερου ατόμου γιατί αν πάνε όλα στου πρώτου δεν έχει και πολύ νόημα η αλήθεια είναι.Εχω εγω στο όνομα μου τη συμπληρωματική από την κάρτα του άντρα μου. Οι πόντοι πάνε μόνο στο δικό του κουβά. Τα έξοδα που κάνω πάνε στο δικό μου αφορολόγητο. Μιλάω για Aegean bonus visa.
Το 1+1 είναι προφανώς για μια διαδρομή; Δηλ μόνο να πας και δώρο ένα ακόμα άτομο ή μπορείς να πας και η επιστροφή δώρο (δύσκολο) ;Σεούλ απο Κωνσταντινούπολη! Και πίσω.
Το Αθήνα Κωνσταντίνουπολη με το 1 συν 1 στις εκπτώσεις του Μαΐου.
Όχι. Το ενα συν ένα ισχύει και για το γυρισμό.Το 1+1 είναι προφανώς για μια διαδρομή; Δηλ μόνο να πας και δώρο ένα ακόμα άτομο ή μπορείς να πας και η επιστροφή δώρο (δύσκολο) ;
Η συμπλήρωματικη εκδόθηκε στο ΑΦΜ μου. Και περσυ και φέτος τα βλέπω στο δικό μου αφορολόγητο.Εμένα αυτό με νοιάζει κυρίως αν πάνε στο αφορολογητο του δεύτερου ατόμου γιατί αν πάνε όλα στου πρώτου δεν έχει και πολύ νόημα η αλήθεια είναι.
Ευχαριστώ. Για τα μίλια τι γίνεται; Παίρνω τα μίλια μόνο από το ένα εισιτήρια ή και τα δύο;Ο ένας πληρώνει το μισό του συνολικού ναύλου.
Φόρους πληρώνουν και οι δυο.
Μπαίνουν κανονικά σε εσάς και στον άλλο επιβάτη. Ο καθένας τα δικά του. Αρκεί στην κράτηση να καταχωρησετε τον αριθμό Miles+Βonus και των δύο.Ευχαριστώ. Για τα μίλια τι γίνεται; Παίρνω τα μίλια μόνο από το ένα εισιτήρια ή και τα δύο;
Και εγω αυτο εψαχνα αλλα δεν ηξεραν στην τραπεζα ο ενας ελεγε το ενα ο αλλος το αλλο !Εμένα αυτό με νοιάζει κυρίως αν πάνε στο αφορολογητο του δεύτερου ατόμου γιατί αν πάνε όλα στου πρώτου δεν έχει και πολύ νόημα η αλήθεια είναι.
Νομίζω στου άλλου αφού και αυτός δίνει τα στοιχεία του + ΑΦΜ κανονικά για την έκδοση του.Και εγω αυτο εψαχνα αλλα δεν ηξεραν στην τραπεζα ο ενας ελεγε το ενα ο αλλος το αλλο !
Θέλοντας και μη, ας παρακολουθείς τα σημερινά γεγονότα στη Σεούλ μήπως επηρεάσουν το ταξίδι σου.Σεούλ απο Κωνσταντινούπολη! Και πίσω.
Το Αθήνα Κωνσταντίνουπολη με το 1 συν 1 στις εκπτώσεις του Μαΐου.
Ναι αυτά διάβαζα πριν λίγο. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ουτε είχα υπολογίσει τέτοια περίπτωση. Ίσως το ακυρώσουμε αν υπάρξει πρόβλημα.Θέλοντας και μη, ας παρακολουθείς τα σημερινά γεγονότα στη Σεούλ μήπως επηρεάσουν το ταξίδι σου.
Δραματικές εξελίξεις στη Ν. Κορέα - Ελικόπτερα προσγειώνονται στο κοινοβούλιο, εισέβαλαν οι ειδικές δυνάμεις