• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

Mary Stardust

Member
Αν εγώ είμαι το δεύτερο άτομο που θα βγει η καρτα στο ονομα μου, πόντους ποιος μαζεύει?
Εχω εγω στο όνομα μου τη συμπληρωματική από την κάρτα του άντρα μου. Οι πόντοι πάνε μόνο στο δικό του κουβά. Τα έξοδα που κάνω πάνε στο δικό μου αφορολόγητο. Μιλάω για Aegean bonus visa.

pan82

Member
Εχω εγω στο όνομα μου τη συμπληρωματική από την κάρτα του άντρα μου. Οι πόντοι πάνε μόνο στο δικό του κουβά. Τα έξοδα που κάνω πάνε στο δικό μου αφορολόγητο. Μιλάω για Aegean bonus visa.
Εμένα αυτό με νοιάζει κυρίως αν πάνε στο αφορολογητο του δεύτερου ατόμου γιατί αν πάνε όλα στου πρώτου δεν έχει και πολύ νόημα η αλήθεια είναι.

Ppetran

Member

Mary Stardust

Member
Το 1+1 είναι προφανώς για μια διαδρομή; Δηλ μόνο να πας και δώρο ένα ακόμα άτομο ή μπορείς να πας και η επιστροφή δώρο (δύσκολο) ;
Όχι. Το ενα συν ένα ισχύει και για το γυρισμό.
Αρκεί να κλειστεί μαζι.
Κάνετε αναζήτηση. Βάζετε δύο άτομα πήγαινε έλα. Βάζετε τον κωδικό. Το ενα άτομο πληρώνει κανονικά το εισιτήριο με επιστροφή. Ο κάτοχος της κάρτας πληρώνει μόνο φόρους.
Για ενα άτομο μόνο του δεν ισχύει.
Δείτε στη φωτογραφία.
Ο ένας πληρώνει το μισό του συνολικού ναύλου.
Φόρους πληρώνουν και οι δυο.
Screenshot_20241201_132059_com.yahoo.mobile.client.android.mail.jpg Screenshot_20241201_132059_com.yahoo.mobile.client.android.mail.jpg

Last edited:

Mary Stardust

Member
Εμένα αυτό με νοιάζει κυρίως αν πάνε στο αφορολογητο του δεύτερου ατόμου γιατί αν πάνε όλα στου πρώτου δεν έχει και πολύ νόημα η αλήθεια είναι.
Η συμπλήρωματικη εκδόθηκε στο ΑΦΜ μου. Και περσυ και φέτος τα βλέπω στο δικό μου αφορολόγητο.

Mary Stardust

Member
Ευχαριστώ. Για τα μίλια τι γίνεται; Παίρνω τα μίλια μόνο από το ένα εισιτήρια ή και τα δύο;
Μπαίνουν κανονικά σε εσάς και στον άλλο επιβάτη. Ο καθένας τα δικά του. Αρκεί στην κράτηση να καταχωρησετε τον αριθμό Miles+Βonus και των δύο.

giannis228

Member
Και εγω αυτο εψαχνα αλλα δεν ηξεραν στην τραπεζα ο ενας ελεγε το ενα ο αλλος το αλλο !

Last edited by a moderator:
Σεούλ απο Κωνσταντινούπολη! Και πίσω.
Το Αθήνα Κωνσταντίνουπολη με το 1 συν 1 στις εκπτώσεις του Μαΐου.
Θέλοντας και μη, ας παρακολουθείς τα σημερινά γεγονότα στη Σεούλ μήπως επηρεάσουν το ταξίδι σου.
Δραματικές εξελίξεις στη Ν. Κορέα - Ελικόπτερα προσγειώνονται στο κοινοβούλιο, εισέβαλαν οι ειδικές δυνάμεις

Mary Stardust

Member
Θέλοντας και μη, ας παρακολουθείς τα σημερινά γεγονότα στη Σεούλ μήπως επηρεάσουν το ταξίδι σου.
Δραματικές εξελίξεις στη Ν. Κορέα - Ελικόπτερα προσγειώνονται στο κοινοβούλιο, εισέβαλαν οι ειδικές δυνάμεις
Ναι αυτά διάβαζα πριν λίγο. Ειλικρινά δεν ξέρω. Ουτε είχα υπολογίσει τέτοια περίπτωση. Ίσως το ακυρώσουμε αν υπάρξει πρόβλημα. 😢😢

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.684
Μέλη
39.430
Νεότερο μέλος
Pantelis Simotas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom