iAkis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Η αυτόματη μετατροπή πού είναι κρυμμένη βρε παιδιά και δεν τη βρίσκω;
Τι εννοείς; Αν έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη μετατροπή δεν γίνονται απευθείας μίλια; Με την χειροκίνητη που το κάνω εγώ πάντως τα βλέπω άμεσα τα μίλιαΤα μίλια τα βλέπεις όμως στο λογαριασμό miles+bonus μετά από αρκετές ημέρες.
Πρέπει να πάρεις τη τράπεζα να σου το αλλάξει σε αυτόματη μετατροπή.Η αυτόματη μετατροπή πού είναι κρυμμένη βρε παιδιά και δεν τη βρίσκω;
Στην αυτοματη μετατροπη τα βλεπεις στο miles and bonus περιπου την Τριτη ως Πεμπτη ενω η μετατροπη εγινε Κυριακη.Τι εννοείς; Αν έχεις ενεργοποιήσει την αυτόματη μετατροπή δεν γίνονται απευθείας μίλια; Με την χειροκίνητη που το κάνω εγώ πάντως τα βλέπω άμεσα τα μίλια
Ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρωΣτην αυτοματη μετατροπη τα βλεπεις στο miles and bonus περιπου την Τριτη ως Πεμπτη ενω η μετατροπη εγινε Κυριακη.
Ναι.Εμένα με αφήνει να επιλέξω μόνο μεταξύ των παρακάτω τριών καρτών:
1. Bonus Visa.
2. Aegean Visa.
3. Affinity Mastercard.
Και σε σένα τις ίδιες κάρτες σού έδειχνε η εφαρμογή;
Πας τράπεζα και πρέπει να επιμείνεις στο ότι μπορεί να βγει δεύτερη κάρτα σε διαφορετικό όνομα. Καλύτερα να τυπώσεις τη σελίδα η να έχει πρόχειρο το λινκ, πολλοί δεν το ξέρουν.Έχει βγάλει κάποιος πρόσθετη κάρτα aegean visa η άλλη για σθγγεβηυ γυναίκα κλπ;
Το σκεφτόμουν χθες για να μη χάνονται πόντοι και ειδα ότι δεν έχει χρέωση η δεύτερη κάρτα. Αλλα αίτηση δε κατάφερα να βρω κάπου η μέσα από το web banking κάποια πληροφορία πως βγάζω. Θέλει να πάμε τράπεζα;
Που το λέει αυτό; Πρώτη φορά το ακούω. Νόμιζα πως μπορείς να βγάλεις πρόσθετες κάρτες μόνο στο δικό σου όνομα.Πας τράπεζα και πρέπει να επιμείνεις στο ότι μπορεί να βγει δεύτερη κάρτα σε διαφορετικό όνομα. Καλύτερα να τυπώσεις τη σελίδα η να έχει πρόχειρο το λινκ, πολλοί δεν το ξέρουν.
Πάρε όμως τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση, ενδέχετε να μπορείς να το κάνεις και μέσω μειλ χωρίς να χρειαστεί να χάσεις τον χρόνο σου σε κατάστημα.