Οχι. One-way ή με επιστροφή μόνο.Καλημέρα, μπορεί το companion ticket να είναι multi city προορισμός?
Ευχαριστώ,
Αν και είμαστε εκτός θέματος, μπορείς να μου πεις αν θέλεις πως το έκανες αυτό σε ενιαία κράτηση;Ναι υπάρχει. Εκλεισα Αθήνα Μπρατισλάβα - Βενετία Αθήνα (όχι companion). Γι' αυτό ρωτώ, εάν μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε 1+1 σε τέτοια κράτηση στο μέλλον
To αυτό! Περισσότερες επιλογές = Multi city
Την εκανα και εγώ,ακολουθείς τα βήματα κανονικά και μόλις φτάσεις στη σελίδα πληρωμής καταχωρείς τον αριθμό M&B στο πεδίο "εκπτωτικός κωδικός" και παίρνεις(στα ψιλά γράμματα λέει) 10 μίλια ανά ευρώ ασφάλισης για νέους πελάτες και 5 μίλια/ευρώ για ανανεώσεις,τα οποία καταχωρούνται 5 εβδομάδες από την έναρξη της ασφάλισης..ζηταω προσφορα για ασφαλεια αυτοκινητου, απο Ηellas direct, μου δινει ετησια 250 ευρ, βλεπω μετα απο κατω οτι εχει ανκοινωση , πως αν χρησιμοποιησεις aegean bonus visa, εχεις για καθε ευρω 5 ποντους, ακολουθω τις οδηγιες και μου βγαζει την ιδια ασφαλεια 377 ευρ...
1 φορά μετα την τελευταία Κυριακή του μήνα μετατρέπονταιΧρησιμοποιώ την aegean bonus, εδώ κ λίγο καιρό και έχω ζήτήσει αυτόματη μετατροπή σε μίλια, αλλά δεν βλέπω κάτι στον λογαριασμό μου μέχρι στιγμής...γίνεται μετά από κάθε συναλλάγή η μετατροπή ή πχ 1 φορά τον μηνα όσα μίλια μαζευονται?