deerhunter
Member
καλησπέρα σας, στην νέα κάρτα aegean visa premium ,φαίνονται οι ημερομηνίες λήξης των διαφόρων εκπτωτικών κουπονιών στην εφαρμογή?
ευχαριστώ
ευχαριστώ
Στον λογαριασμό σου miles & bonus κάτω-κάτω βλέπεις τη συνδεδεμένη πιστωτική και έχει την επιλογή μετατροπή Bonus πόντων σε μίλια.Πως θα μετατρέψω τους bonus πόντους μου σε μίλια; Ψάχνω ψάχνω στο app αλλά δεν βρίσκω κάτι...
ναι. παραμένουν ορατά αλλά δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.Επέστρεψα από ταξίδι και ενώ χρησιμοποίησα τα κουπόνια για fast track και αποσκευή, αυτά φαίνονται ακόμα διαθέσιμα στην κατηγορία "τα κουπόνια μου". Ωστόσο, όταν έκανα εξαργύρωση το 25 ευρώ, αυτόματα εξαφανίστηκε. Είναι bug;
σε όλα ναι.Οι έξτρα πόντοι που πιστωνονται στην κάρτα από κάποια προωθητική γίνονται μίλια κανονικά έτσι? Πχ Κωτσοβολος ή άλλα μαγαζιά που λένε πόντοι x50 ή αγόρασε το τάδε προϊόν και πάρε 20.000 πόντους δώρο.
Επίσης στο τέλος του μήνα έχει όριο τους πόσους πόντους κάνεις μίλια?
Στο πρόγραμμα miles & bonus δεν σου εμφανίζει τη μη ενεργοποιημενη; Εμένα μου την εμφανίζειΑντίστοιχη και η δική μου εμπειρία. Μετά από συζήτηση στο νήμα αυτό, έκανα αίτηση για έκδοση νέας Aegean Bonus Premium. Ενώ εκκρεμούσε η αίτηση, είδα στο web banking ότι έχει εκδοθεί νέα κάρτα. Λίγες ημέρες μετά, από τα στοιχεία του γραπτού μηνύματος, καταλαβαίνω ότι επρόκειτο για την κάρτα αντικατάστασης της υπάρχουσας (την οποία εξαρχής είχα αποφασίσει να αγνοήσω). Ωστόσο, την επομένη λαμβάνω άλλο μήνυμα ότι η αίτησή μου έγινε δεκτή. Έλαβα ταχυδρομικά και τις δύο κάρτες (τη νέα με καθυστέρηση) και εννοείται ενεργοποίησα μόνο τη νέα. Στο web banking βλέπω πλέον τρεις κάρτες Aegean, ενώ στο λογαριασμό της Aegean έβλεπα την παλιά και μία Premium, αλλά η premim έγραφε επί μέρες ότι δεν είχε ενεργοποιηθεί ακόμα. Μέχρι πριν λίγο, που τη βλέπω κανονικά, ενώ έχουν περάσει και το 8.000 welcome miles και είμαι και ένα βήμα πριν αλλάξω βαθμίθα και να πάω silver.