oasisAthens
Member
Παιδιά μια ερώτηση εαν ξέρει κάποιος. Το εισητηρίο που δίνει η premium για τον σύνοδο είναι μιας διαδρομής ή μετά επιστροφής?
Αν κλείσεις μετ' επιστροφής για τον κάτοχο, το ίδιο θα πάρει και ο συνοδός.Παιδιά μια ερώτηση εαν ξέρει κάποιος. Το εισητηρίο που δίνει η premium για τον σύνοδο είναι μιας διαδρομής ή μετά επιστροφής?
Μάλλον ρωτάει αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει και σε εισιτήριο μετ' επιστροφής και σε απλή μετάβαση.Αν κλείσεις μετ' επιστροφής για τον κάτοχο, το ίδιο θα πάρει και ο συνοδός.
E σε αυτό απάντησα κι εγώ.Μάλλον ρωτάει αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει και σε εισιτήριο μετ' επιστροφής και σε απλή μετάβαση.
Επίσης πρόσφατα ανακάλυψα ότι το εισιτήριο του συνόδου μπορεί να αλλάξει ημερομηνία, να αλλάξει διαδρομή η και να ακυρωθεί με πλήρη απόζημιωση με βάση την αρχική αξία του εισιτηρίου. Έτυχε σε φιλο και πήρα και ρώτησα μιας και περίμενα ότι δε θα γινόταν κάτι τέτοιο. Αν ακυρωθεί το εισιτήριο το πρώτο ισχύουν άλλοι κανονες μου είπε αλλα του συνόδου απλα αυτονομειτε αν ζητηθεί.Παιδιά μια ερώτηση εαν ξέρει κάποιος. Το εισητηρίο που δίνει η premium για τον σύνοδο είναι μιας διαδρομής ή μετά επιστροφής?
Δλδ ειναι να πας κάπου μόνος, κλείνεις και άλλο ένα αν είναι θες, και παιρνεις την αποζημίωση τσέπη?Επίσης πρόσφατα ανακάλυψα ότι το εισιτήριο του συνόδου μπορεί να αλλάξει ημερομηνία, να αλλάξει διαδρομή η και να ακυρωθεί με πλήρη απόζημιωση με βάση την αρχική αξία του εισιτηρίου. Έτυχε σε φιλο και πήρα και ρώτησα μιας και περίμενα ότι δε θα γινόταν κάτι τέτοιο. Αν ακυρωθεί το εισιτήριο το πρώτο ισχύουν άλλοι κανονες μου είπε αλλα του συνόδου απλα αυτονομειτε αν ζητηθεί.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Αλλα αν δεις κόστη ακύρωσης εισιτηρίων συμφέρει μόνο σε ακριβά εισιτήρια. Γιατί πχ σε 315€ εισιτηρίο η aegean για ακύρωση θέλει 60€*2 =120€ συν 20€ για τηλεφωνικό κέντρο οπότε μένουν 175€ αποζημιωση οπότε έχεις δώσει 315+60€ φόρους για το δεύτερο παίρνεις πίσω τα μισά περίπου. Σε φθηνότερα δεν αξίζει αλλα αξίζει να το μετατρέψεις σε αλλη διαδρομή πχ μελλοντικάΔλδ ειναι να πας κάπου μόνος, κλείνεις και άλλο ένα αν είναι θες, και παιρνεις την αποζημίωση τσέπη?
ναι, ισχύειΗ αλήθεια είναι ότι αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Αλλα αν δεις κόστη ακύρωσης εισιτηρίων συμφέρει μόνο σε ακριβά εισιτήρια. Γιατί πχ σε 315€ εισιτηρίο η aegean για ακύρωση θέλει 60€*2 =120€ συν 20€ για τηλεφωνικό κέντρο οπότε μένουν 175€ αποζημιωση οπότε έχεις δώσει 315+60€ φόρους για το δεύτερο παίρνεις πίσω τα μισά περίπου. Σε φθηνότερα δεν αξίζει αλλα αξίζει να το μετατρέψεις σε αλλη διαδρομή πχ μελλοντικά
γιατι 60x2 ? Το ένα δεν ακυρώνεις?Η αλήθεια είναι ότι αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Αλλα αν δεις κόστη ακύρωσης εισιτηρίων συμφέρει μόνο σε ακριβά εισιτήρια. Γιατί πχ σε 315€ εισιτηρίο η aegean για ακύρωση θέλει 60€*2 =120€ συν 20€ για τηλεφωνικό κέντρο οπότε μένουν 175€ αποζημιωση οπότε έχεις δώσει 315+60€ φόρους για το δεύτερο παίρνεις πίσω τα μισά περίπου. Σε φθηνότερα δεν αξίζει αλλα αξίζει να το μετατρέψεις σε αλλη διαδρομή πχ μελλοντικά
Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω ότι για τα business class εισιτήρια δεν υπάρχουν ακυρωτικά τέλη (πέρα από τα €20 του τηλεφωνικού κέντρου).Η αλήθεια είναι ότι αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Αλλα αν δεις κόστη ακύρωσης εισιτηρίων συμφέρει μόνο σε ακριβά εισιτήρια. Γιατί πχ σε 315€ εισιτηρίο η aegean για ακύρωση θέλει 60€*2 =120€ συν 20€ για τηλεφωνικό κέντρο οπότε μένουν 175€ αποζημιωση οπότε έχεις δώσει 315+60€ φόρους για το δεύτερο παίρνεις πίσω τα μισά περίπου. Σε φθηνότερα δεν αξίζει αλλα αξίζει να το μετατρέψεις σε αλλη διαδρομή πχ μελλοντικά
Έτσι νόμιζα κι εγώ αλλα είναι 60€ ανα διαδρομη. Οπότε σε ένα μετ επιστροφής πάει 60*2=120€ Μου φάνηκε απίστευτο αλλα στους όρους όντως είδα ότι ετσι που το λέει αυτό εννοει. Απλα είναι απάτη αφού ακυρώνεις ένα εισιτήριο να χρεώνεσαι δύο ακυρώσεις ουσιαστικάγιατι 60x2 ? Το ένα δεν ακυρώνεις?