D
Delmem37668
Guest
αν μπορέσεις να ξεπεράσεις την ανακριτική ψηφιακή τηλεφωνήτρια,
καλημέρα.
καλημέρα.
Θες ενα καλυτερο? Για αγορες εισιτηριων στα ιταλικα τρενα πηρα το 50%. Για εισιτηρια ΤΡΕΝΟΣΕ οχι.Έχω κάνει αγορά από την Τρίτη εισιτήρια και ακόμα δεν έχουν μπει τα BONUS. Ούτε το 50%...
Τελικά μπήκαν σήμερα εμένα! Για κάνε λίγο υπομονήΘες ενα καλυτερο? Για αγορες εισιτηριων στα ιταλικα τρενα πηρα το 50%. Για εισιτηρια ΤΡΕΝΟΣΕ οχι.
Ποτε δεν θα σταματησει να μας εκπλησσει.
Η τρενοσε περιγραφεται ως other expences στην εφαρμογη bonus, ενω η trainitalia ως travel- entertainmentΤελικά μπήκαν σήμερα εμένα! Για κάνε λίγο υπομονή
Για να διορθώσουν την κατηγορία στην οποία εντάσσουν τις πληρωμές προς μεγάλο συνεργάτη του προγράμματος θέλουν αίτημα από πελάτη;Αν καλέσεις πάντως στην εξυπηρέτηση πελατών της ALPHA, θα γίνει αίτημα να στο διορθώσουν.
Εγω παλι νομιζω οτι για να μην μπαινει στην κατηγορια travel, ταιριαζει το ευλογο ερωτημα "Πού πουλησανε τον ΟΣΕ οι μ $%#@ες?".Αν καλέσεις πάντως στην εξυπηρέτηση πελατών της ALPHA, θα γίνει αίτημα να στο διορθώσουν.
Από όσο ξέρω, όταν έχει ήδη γίνει το λάθος, για να διορθωθεί σε κάθε πελάτη, για κάθε συναλλαγή κτλ., γίνεται χειροκίνητα και μετά από αίτημα.Για να διορθώσουν την κατηγορία στην οποία εντάσσουν τις πληρωμές προς μεγάλο συνεργάτη του προγράμματος θέλουν αίτημα από πελάτη;
Δεν είναι και πολλοί, μόνο 3 μεγάλοι συνεργάτες τους εμπλέκονται. Ούτε αυτούς δεν τσέκαραν αν μπαίνουν σωστά οι πόντοι πριν βγάλουν στον αέρα την προσφορά;
"Σταματήστε να τραβάτε το καζανάκι κυρία μου"Τσεκαρω κατι ακομη και γελαω. 1 ευρω στην καρτα για χρηση τουαλετας σε σταθμο τρενου εδωσε 2 bonus με στρογγυλοποιηση προς τα πανω γιατι ειναι travel- entertainment, αλλα η τρενοσε οχι