στην FS (Ferrovie dello Stato) που σου έδωσε διπλάσιους πόντους στην Ιταλία....Εγω παλι νομιζω οτι για να μην μπαινει στην κατηγορια travel, ταιριαζει το ευλογο ερωτημα "Πού πουλησανε τον ΟΣΕ οι μ $%#@ες?".
Ε πες το έτσι.... Έχω ακόμα μέχρι τις 29/7Α, νωρίς είναι ακόμα! Εγώ είχα κάνει την αίτηση 3/6 και εκδόθηκε στις 30/6!
Ναι εκεί εννοώ. Αυτό έχει γίνει εδώ και αρκετές ημέρες αλλά ακόμα τα όρια δεν φαίνονται σωστά όπως πριν.... Και μου είπαν και άλλοι έχουν αυτό το πρόβλημα. Και έτσι ρώτησα.Στο internet banking εννοείς; Αν ναι, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Με το που εκδοθεί η κάρτα και τη δεις στο internet banking, θα φανεί εκεί ότι έχει μόλις 1€ πιστωτικό όριο. Ωστόσο, όταν την παραλάβεις και την ενεργοποιήσεις κανονικά, θα μεταφερθεί αυτόματα στην καινούργια σου κάρτα το πιστωτικό όριο της παλιάς (και θα εμφανίζεται πλέον στο internet banking η παλιά/ακυρωθείσα κάρτα με 1€ όριο).
Τελικά πόσα μίλια έδωσε για την αναβάθμιση? 3000?Έκανα ενεργοποίηση την Premium αλλά στο Web Banking δεν δείχνει τα όρια που έχω στην πιστωτική! Θα φτιάξει μόνο του η πρέπει να πάρω τηλ την τράπεζα ;