Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω και τηλέφωνο βέβαια δε γίνεται να πάρω γιατί θα στοιχίσει όσο ένα αεροπορικό εισιτήριο.Απαντηση της Alpha Bank Bonus στο facebook σημερα στις επιμονες ερωτησεις πελατων για το πως θα γινεται η μετατροπη των ποντων αλλων καρτων και της Aegean Bonus Visa σε μιλια. Υπαρχει σχετικος εκνευρισμος στους διαλογους γιατι δεν ειναι δυνατον να ξερεις πια ποσοι ποντοι μαζευτηκαν απο τις αλλες καρτες στον ενιαιο λογαριασμο
"Θα πρέπει να έχετε Aegean Bonus Visa και να αιτηθείτε στην Aegean την μετατροπή των Bonus πόντων σας σε μίλια. Οι Βonus Πόντοι που θα βλέπει η Aegean στην τηλεφωνική μετατροπή τους θα είναι όλοι οι πόντοι του My Bonus Λογαριασμού σας και εσείς θα επιλέγετε πόσους θα μετατρέψετε σε μίλια. Όπως απαντήσαμε και σε άλλους χρήστες αυτόματα μια φορά το μήνα θα μετατρέπονται σε μίλια μόνο οι πόντοι που συλλέχθηκαν με την Aegean Bonus Visa κάρτα σας"
Συνπως για τη μετατροπη ποντων απο αλλες καρτες τωρα πια θελει τηλεφωνο παλι...
https://www.facebook.com/alphabankb...LeweaxbebAb16t9D81ZDP694t3wUgu70ZQdWA&fref=nf
Λοιπόν έχω μια Aegean Bonus Visa και μια AMEX Premium. Εδώ και εβδομάδες, παρότι έχω καταναλώσει και με τις δύο, οι πόντοι μου μένουν απαράλλαχτοι (δεν προσμετρώνται οι καταναλώσεις μου στους πόντους δηλαδή) και δε βλέπω να μετατρέπονται και σε μίλια. Τους έστειλα μέιλ και πήρα το τρίτο το μακρύτερο. Τι προτείνετε;