Ναι και ευτυχώς συνεχίζει να γίνεται κανονικά και μέσω του ebanking
Ναι και ευτυχώς συνεχίζει να γίνεται κανονικά και μέσω του ebanking
Είσαι σίγουρος γι αυτό το τελευταίο; Γιατί, εγώ που ρώτησα πριν 3 μέρες στην Τράπεζα, μου είπαν ότι ναι μεν γίνεται αλλά πρέπει να πάνε εκεί, στην Τράπεζα δηλαδή, και οι δύο ενδιαφερόμενοι για να γίνει η μεταφορά (κάτι πρέπει να υπογράψουν, δεν ξέρω τι, δεν το έχω κάνει ποτέ).Ναι και ευτυχώς συνεχίζει να γίνεται κανονικά και μέσω του ebanking
ουτε καν!Είσαι σίγουρος γι αυτό το τελευταίο; Γιατί, εγώ που ρώτησα πριν 3 μέρες στην Τράπεζα, μου είπαν ότι ναι μεν γίνεται αλλά πρέπει να πάνε εκεί, στην Τράπεζα δηλαδή, και οι δύο ενδιαφερόμενοι για να γίνει η μεταφορά (κάτι πρέπει να υπογράψουν, δεν ξέρω τι, δεν το έχω κάνει ποτέ).
O απλουστερος και γρηγοροτερος τροπος ειναι μεσω της σελιδας Alpha Wallet, πατωντας δυο κουμπια.Είσαι σίγουρος γι αυτό το τελευταίο; Γιατί, εγώ που ρώτησα πριν 3 μέρες στην Τράπεζα, μου είπαν ότι ναι μεν γίνεται αλλά πρέπει να πάνε εκεί, στην Τράπεζα δηλαδή, και οι δύο ενδιαφερόμενοι για να γίνει η μεταφορά (κάτι πρέπει να υπογράψουν, δεν ξέρω τι, δεν το έχω κάνει ποτέ).
Μακάρι.... γιατί έχω κάτι εκατομμύρια μίλια που θέλω να τα χαρίσω και το σκεφτόμουνα... πού να τους κουβαλάω όλους μαζί στην Τράπεζα;ουτε καν!
νομιζω και γουεμπ, αλλα τηλεφωνικα 100%
Μα αφού σου δίνει αυτήν τη δυνατότητα το web banking. Αν πας στον My bonus λογαριασμό σου έχει την επιλογή "μεταφορά". Από κει μπορείς να μεταφέρεις όσους πόντους θέλεις σε κάρτα η οποία δεν ανήκει στον bonus λογαριασμό.Είσαι σίγουρος γι αυτό το τελευταίο; Γιατί, εγώ που ρώτησα πριν 3 μέρες στην Τράπεζα, μου είπαν ότι ναι μεν γίνεται αλλά πρέπει να πάνε εκεί, στην Τράπεζα δηλαδή, και οι δύο ενδιαφερόμενοι για να γίνει η μεταφορά (κάτι πρέπει να υπογράψουν, δεν ξέρω τι, δεν το έχω κάνει ποτέ).
Δε μιλάω για δικούς μου λογαριασμούς. Μιλάω για λογαριασμούς τρίτων.Μα αφού σου δίνει αυτήν τη δυνατότητα το web banking. Αν πας στον My bonus λογαριασμό σου έχει την επιλογή "μεταφορά". Από κει μπορείς να μεταφέρεις όσους πόντους θέλεις σε κάρτα η οποία δεν ανήκει στον bonus λογαριασμό.
Ναι, το καταλαβα. Εννοω ότι το συστημα σού δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις πόντους σε κάρτα τρίτου.Δε μιλάω για δικούς μου λογαριασμούς. Μιλάω για λογαριασμούς τρίτων.
Ειναι η μοναδικη δυνατοτητα που σου δινει πλεον το συστημα.Ναι, το καταλαβα. Εννοω ότι το συστημα σού δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις πόντους σε κάρτα τρίτου.
Ε, ναι. Από τη στιγμή που έχεις διαθέσιμους όλους σου τους πόντους για να τους χρησιμοποιήσεις με όποια κάρτα του λογαριασμού σου θες και όπως θες, δεν έχει νόημα η μεταφορά.Προφανως ειναι αχρηστο το να μεταφερω ποντους μεταξυ των καρτων μου