Κι εμέναΕμενα καθυστερησε η χρεωση για 6 μηνες, αγνοω το λογο.
Κι εμέναΕμενα καθυστερησε η χρεωση για 6 μηνες, αγνοω το λογο.
Έχει τύχει παλιότερα να βγάλω την πιστωτική για να πάρω τα μίλια και τα κουπόνια και μετά από κανένα δίμηνο να την καταργήσω και να ζητήσω πίσω τη συνδρομή. Δεν ξέρω αν το συνηθίζουν όμως ή αν έτυχε.Καλημέρα σας, μήπως έχει ρωτήσει κάποιος φίλος εάν μπορεί να γλιτώσει τα 80 ευρώ της ετήσιας συνδρομής της aegean visa premium με κάποιο τρόπο?
Με λογαριασμό χρησιμοποιώ την πιστωτική μου κάρτα για να κάνω κατάθεση και έπειτα να πληρώσω. Επιλέγω «λογαριασμό συνδεδεμένο με την κάρτα» και γίνεται μια χαρά.Δεν κάνουμε ποτέ ανάληψη από πιστωτική. Δεν συμφέρει. Κατάθεση δεν υπάρχει, πληρωμή κάρτας κάνεις.
Μόνο από atm καταθετικό δλδ atm σε τράπεζα , απ έξω!Υποθετω αυτο γινεται απο οποιοδηποτε ΑΤΜ;Η μονο απο ΑΤΜ σε τραπεζα;
Είπα να ρωτήσω. θα καταργήσω την miles&more που ήδη έχω (δωρεάν) και θα πάω στην premium.Μα ειναι ερωτηση για ταξιδιωτικο φορουμ;
Φυσικα την premium. Μην ξεχνας το voucher αρα ειναι 20€ vs 55€ η συνδρομη. Με μια κρατηση πηρα 160€ το δωρεαν μπιλιετο +25€=185€ και εδωσα 80€. Να το συζητησουμε κι αλλο;
Καπου το ειδα οτι ειχε απαντηθει αλλα ξαναρωταω γιατι μου διαφευγει:Ποια ημερομηνια οριζεται ως η πρωτη με την εκδοση της νεας πιστωτικης ; (ωστε να υπολογιζω την παροδο ενος μηνα για την εξοφληση του εκαστοτε ποσου; )Μόνο από atm καταθετικό δλδ atm σε τράπεζα , απ έξω!
Aλλη τραπεζα δινει πολλα εκπτωτικα κουπονια Aegean χωρις καμια συνδρομη, οποτε ειναι λογικο να κραταμε τις συνδρομες στο κατωτερο δυνατο.Μα ειναι ερωτηση για ταξιδιωτικο φορουμ;
Φυσικα την premium. Μην ξεχνας το voucher αρα ειναι 20€ vs 55€ η συνδρομη. Με μια κρατηση πηρα 160€ το δωρεαν μπιλιετο +25€=185€ και εδωσα 80€. Να το συζητησουμε κι αλλο;
Ποιά τράπεζα και με ποιά διαδικασία? Μέσω καρτών της?Aλλη τραπεζα δινει πολλα εκπτωτικα κουπονια Aegean χωρις καμια συνδρομη, οποτε ειναι λογικο να κραταμε τις συνδρομες στο κατωτερο δυνατο.
Ναι αλλα η ερωτηση αφορουσε ποια απο 2 καρτες να διαλεξει, οχι αλλων τραπεζων. Και 2 καρτων μιλιων που αυτα μας ενδιαφερουν στην ουσια.Aλλη τραπεζα δινει πολλα εκπτωτικα κουπονια Aegean χωρις καμια συνδρομη, οποτε ειναι λογικο να κραταμε τις συνδρομες στο κατωτερο δυνατο.
Το ζητήσαμε πολλοί αλλά αποτύχαμε... Απλή πιστωτική bonus την έχω δωρεάν εδώ και 22 χρόνια.όχι εννοώ να σου χαρίσουν την συνδρομή....λόγο καλής σχέσης με την τράπεζα ή λόγο κατανάλωσης
Δεν θα την υπολογίσεις εσύ.Καπου το ειδα οτι ειχε απαντηθει αλλα ξαναρωταω γιατι μου διαφευγει:Ποια ημερομηνια οριζεται ως η πρωτη με την εκδοση της νεας πιστωτικης ; (ωστε να υπολογιζω την παροδο ενος μηνα για την εξοφληση του εκαστοτε ποσου; )
Σίγουρα στο ταμείο, λογικά και σε ATM που υποστηρίζει κατάθεση μετρητών. Φαντάζομαι και μέσω web banking θα γίνεται, θα το επιβεβαιώσω όταν μου έρθειΑλήθεια πως θα πληρώνεις την πιστωτική κάθε μήνα χωρίς λογαριασμό στην alpha;
Σε μηχάνημα ATM; Ρωτώ για φίλο που θέλει να βγάλει πιστωτική χωρίς να μεταφέρει την μισθοδοσία του στην Alpha.