Το +1 το παίρνεις μόνο σε κανονικά αγορασμένο εισιτήριοΑυτό γίνεται ανεξάρτητα με το εάν έχεις κλείσει το εισιτήριο με μίλια ή όχι?
Το 1+1 ειναι ουσιαστικα μια εκπτωση 50% με τον επιπλεον περιορισμο οτι πρεπει να ειναι 2 επιβατες στην κρατηση. Η εκπτωση ισχυει στο ναυλο και οχι στους φορους. Προφανως για να παρεις το μαξιμουμ μπενεφιτ καλο θα ηταν να εξαργυρωθει σε καποια ακριβη πτηση εξωτερικου. Δεν υπαρχουν black-out periods και ισχυει για ενα ετος. Μπορεις μονο στο δικτυο της Aegean/Olympic Air.Είμαι κάτοχος απλής πιστωτικής aegean bonus visa και θέλω να κάνω αίτηση για την premium. Επειδή με το φτωχό μου το μυαλό Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα δουλέψει το "1+1" εισιτήριο, μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει?
Δηλαδή, θέλω να κλείσω ένα εισιτήριο για Νέα Υόρκη με εξαργύρωση μιλίων, μπορώ να πάρω άλλο ένα δώρο ή αυτό ισχύει μόνο σε εσωτερικού ή κοντινών εξωτερικού?
Ευχαριστώ πολύ!!!
10 μέρες μετά την ηλεκτρονική αίτηση μου και αύριο θα μου φέρει courier να υπογράψω το συμβόλαιο με την Alpha για την νέα μου κάρτα Aegean visa.Πόσο καιρό κάνατε για να παραλάβετε την φυσική κάρτα?Σας ήρθε στο ταχυδρομείο ή σε κάποιο κατάστημα της alpha?
Το 1+1 ειναι ουσιαστικα μια εκπτωση 50% με τον επιπλεον περιορισμο οτι πρεπει να ειναι 2 επιβατες στην κρατηση. Η εκπτωση ισχυει στο ναυλο και οχι στους φορους. Προφανως για να παρεις το μαξιμουμ μπενεφιτ καλο θα ηταν να εξαργυρωθει σε καποια ακριβη πτηση εξωτερικου. Δεν υπαρχουν black-out periods και ισχυει για ενα ετος. Μπορεις μονο στο δικτυο της Aegean/Olympic Air.
Δυστυχώς οχιΤο 1+1 ειναι ουσιαστικα μια εκπτωση 50% με τον επιπλεον περιορισμο οτι πρεπει να ειναι 2 επιβατες στην κρατηση. Η εκπτωση ισχυει στο ναυλο και οχι στους φορους. Προφανως για να παρεις το μαξιμουμ μπενεφιτ καλο θα ηταν να εξαργυρωθει σε καποια ακριβη πτηση εξωτερικου. Δεν υπαρχουν black-out periods και ισχυει για ενα ετος. Μπορεις μονο στο δικτυο της Aegean/Olympic Air.
Φυσικά όπως βολεύει τον καθένα.
Bρε @paefstra o @tatooine και καθε tatooine που θέλει να χρησιμοποιεί εταιρείες της *Α για διηπειρωτικά ταξίδια θέλει πολλά μίλια κι όχι bonus.... είναι σχεδόν μονόδρομος λοιπόν η Premium.
Κι εγω θελω πολλα (και βγαζω πολλα) γιατι βγαζω για περισσοτερα ατομα. Ενα διηπειρωτικο ειναι 3 Ευρωπαικα για 2 ατομα.Bρε @paefstra o @tatooine και καθε tatooine που θέλει να χρησιμοποιεί εταιρείες της *Α για διηπειρωτικά ταξίδια θέλει πολλά μίλια κι όχι bonus.... είναι σχεδόν μονόδρομος λοιπόν η Premium.
Πραγματικά όπως βολεύει τον καθένα.... αλλά μην κρίνουμε από τις ανάγκες τις δικές μας και τον δικό μας τρόπο ταξιδεύειν τους άλλους..