paefstra
Member
Αν δε γινει οπως σου τα 'πα, σκιζω τα πτυχια μου.2-3 μέρες από την τελευταία Κυριακή του μήνα εννοείς; Άντε να περιμένουμε λίγο ακόμη...
Αν δε γινει οπως σου τα 'πα, σκιζω τα πτυχια μου.2-3 μέρες από την τελευταία Κυριακή του μήνα εννοείς; Άντε να περιμένουμε λίγο ακόμη...
Για έλεγξε. ...γιατί έχω την εντύπωση πως μπήκαν!2-3 μέρες από την τελευταία Κυριακή του μήνα εννοείς; Άντε να περιμένουμε λίγο ακόμη...
Αν θέλεις μπορείς να δώσεις πάγια εντολή στην τράπεζα την τελευταία Κυριακή καθε μήνα να μετρατρέπει όλους τους πόντους σε μίλια.Συγγνώμη παιδιά επειδή δεν κατάλαβα... εγώ την Κυριακή (τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου) πήρα τηλ. στην aegean κ μετέτρεψα αμέσως κάποιους bonus πόντους σε μίλια. Εσείς σε τί αναφέρεστε;
Δεν καταλαβες καλα..Μπήκα στο σάιτ της Άλφα και πλέον αν κατάλαβα καλά.
Ωραία, πάλι καλά, έστω κι αν το επιτόκιο είναι 0,5%, τα μίλια είναι σαφώς μεγαλύτερης αξίας. Εγώ βέβαια επειδή αυτό που έγραψα δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, είδα αυτό:Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι 10.000 € και μετά από ένα χρόνο θα έχεις πάρει 20.000 bonus.
4.000 bonus στην έναρξη και 4.000 καθε τρίμηνο .
https://www.alpha.gr/files/aboutalphabank/Pinakas_Epitokion_Bonus_6Μ_12Μ_21_03_2016.pdf