sofianaxos
Member
ότι συναλλαγές κάνεις με την aegean bonus visa δηλαδή, μπαίνουν σαν πόντοι στην miles and more?
Καλημέρα, η μεταφορά τον πόντων σε μίλια στο Miles ?& Bonus γίνεται αυτόματα ή πρέπει να το ζητήσω?...μπαίνουν σαν μίλια στο Miles &Bonus της Aegean. Το Miles & More είναι της Λουφτβάφε.
Γίνεται αυτόματα κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα ή τους παίρνεις τηλέφωνο και γίνεται άμεσα.Καλημέρα, η μεταφορά τον πόντων σε μίλια στο Miles ?& Bonus γίνεται αυτόματα ή πρέπει να το ζητήσω?
Από το εκκαθαριστικό/εισόδημα εξαρτάται το όριο.Και νομίζω ότι όλες οι κάρτες μετά τα capital controls βγήκαν με μικρότερα όρια.Πήρα τηλέφωνο και το έκανα τηλεφωνικά. Η κάρτα μου βγήκε με όριο 600 ευρώ αλλα θα προτιμούσα να είχε μεγαλύτερο. Ποσο οριο εχετε εσείς;
Μου έχει τύχει να μου αυξήσουν το όριο αργότερα. Δεν ξερω αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα τώρα με τα capital controls. Σημαςια έχει οτι κατάφερες να τη βγάλεις ώστε να εξαργυρωνεις απο μόνο 7000 μίλια για εισιτήριο εξωτερικού.Πήρα τηλέφωνο και το έκανα τηλεφωνικά. Η κάρτα μου βγήκε με όριο 600 ευρώ αλλα θα προτιμούσα να είχε μεγαλύτερο. Ποσο οριο εχετε εσείς;