• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
αν δεν έχεις δηλώσει να μετατρέπονται αυτόματα, πρέπει να το ζητήσεις. μπορείς και τηλεφωνικώς.

GEOPAL

Member
Πήρα τηλέφωνο και το έκανα τηλεφωνικά. Η κάρτα μου βγήκε με όριο 600 ευρώ αλλα θα προτιμούσα να είχε μεγαλύτερο. Ποσο οριο εχετε εσείς;

fotast

Member
Πήρα τηλέφωνο και το έκανα τηλεφωνικά. Η κάρτα μου βγήκε με όριο 600 ευρώ αλλα θα προτιμούσα να είχε μεγαλύτερο. Ποσο οριο εχετε εσείς;
Από το εκκαθαριστικό/εισόδημα εξαρτάται το όριο.Και νομίζω ότι όλες οι κάρτες μετά τα capital controls βγήκαν με μικρότερα όρια.

paefstra

Member
Μου έχει τύχει να μου αυξήσουν το όριο αργότερα. Δεν ξερω αν υπάρχει τέτοια πιθανότητα τώρα με τα capital controls. Σημαςια έχει οτι κατάφερες να τη βγάλεις ώστε να εξαργυρωνεις απο μόνο 7000 μίλια για εισιτήριο εξωτερικού.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλαισία - Βόρνεο
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Πριν μια βδομαδα εκανα αιτηση για αυξηση του οριου μου. Αλλα με τα ορια που ακουω τωρα, μαλλον θα παει στο καλαθι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom