John_Creta
Member
Καλησπερα,Ανάκληση πάγιας εντολής και μετά αίτηση για νέα.
Μηπως γνωριζει καποιος πως γινεται ανακληση της παγιας εντολης μετατροπης των ποντων σε μιλια..?
Καλησπερα,Ανάκληση πάγιας εντολής και μετά αίτηση για νέα.
Νομίζω τηλεφωνικά.Καλησπερα,
Μηπως γνωριζει καποιος πως γινεται ανακληση της παγιας εντολης μετατροπης των ποντων σε μιλια..?
2. Όχι, ναι,όχι, οχιΚαλημέρα!
Επειδή δεν μπορώ να βγάλω ποτέ γραμμη στην Aegean (Τραγικό. Λέει αναμονη 20' που ποτέ δεν μειώνεται ο χρόνος και μετά απο 20' αναμονής απλά κλείνει η γραμμή), θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα αν γνωρίζετε:
1. Ενεργοποίησα χθες το απογευμα την Premium. Εκανα και αγορές και όλα καλά. Στο λογαριασμό miles εμφανίζεται η κάρτα αλλά λέει οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα και κατα συνέπεια δεν αποδίδει τα προνόμια. Δε γίνεται άμεσα αυτό με την ενεργοποίησή της;
2. Το companion ticket έχει περιορισμούς; Μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε πτήση; Μπορεί να γίνει σε δεύτερο χρόνο ή πρέπει να γίνει κατα την κράτηση του πρώτου εισιτηρίου; Μπορεί να συνδυαστεί με εισιτήριο που αγοράστηκε με μίλια;
Κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα με την Alpha Bank Bonus. Ενώ είχαν μετατραπεί οι πόντοι που είχα μαζέψει κατά τον πρώτο μήνα χρήσης της κάρτας μου σε μίλια, δεν εμφανίζονται στον λογαριασμό miles της Aegean. Δεν έχω βγάλει άκρη με την Aegean από τον Ιανουάριο που το ψάχνω. Σκέφτομαι να απευθυνθώ στην Alpha, μήπως τυχόν βρεθεί από εκεί λύση.1. Ενεργοποίησα χθες το απογευμα την Premium. Εκανα και αγορές και όλα καλά. Στο λογαριασμό miles εμφανίζεται η κάρτα αλλά λέει οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα και κατα συνέπεια δεν αποδίδει τα προνόμια. Δε γίνεται άμεσα αυτό με την ενεργοποίησή της;
Εμένα λύθηκε το πρόβλημα. Μετά από 2 μέρες φάνηκε η ενεργοποίηση της κάρτας και στο miles και αποδόθηκαν κανονικά τα προνόμια.Κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα με την Alpha Bank Bonus. Ενώ είχαν μετατραπεί οι πόντοι που είχα μαζέψει κατά τον πρώτο μήνα χρήσης της κάρτας μου σε μίλια, δεν εμφανίζονται στον λογαριασμό miles της Aegean. Δεν έχω βγάλει άκρη με την Aegean από τον Ιανουάριο που το ψάχνω. Σκέφτομαι να απευθυνθώ στην Alpha, μήπως τυχόν βρεθεί από εκεί λύση.
Δεν περνάς εσύ την κάρτα, αν δεν την βλέπεις στο λογαριασμό σου, θα εμφανιστεί λίγες ημέρες μετά με τα αντίστοιχα κουπόνια χωρίς να κάνεις τίποτα. Στους τρόπους πληρωμής μπορείς να την αποθηκεύσεις και τη στιγμή που τη χρησιμοποείς για να πληρώσεις αφού δεν τη δέχεται τώρα, δες ωστόσο τις ρυθμίσεις ασφαλείας σου, αποκλεισμούς cookies και cookies τρίτων, πρόσθετα φραγής διαφημίσεων.Καλησπερα σε όλους σας!Ειμαι νέος κάτοχος της Aegean premium και προσπαθώ όλη μέρα να βγάλω κάποια άκρη!Εχω κάποιες ερωτήσεις και πραγματικά θα το εκτιμούσα αφάνταστα εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!
Κατέβασα το app της Aegean, πέρασα τα στοιχεία που είναι να περάσω.
Δεν μπορώ με τίποτα να περάσω την κάρτα ως τρόπο πληρωμής.Βασικα καμμία από τις κάρτες που έχω στην κατοχή (visa - MasterCard).
Ειχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;
Και ένα 2ο, τα μίλια και τα προνόμια της κάρτας, φαντάζομαι θα τα δω στο app αφού περάσω την κάρτα;
Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!
Επίσης το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να εγγραφείς στο miles and bonus της Aegean και να πάρεις έναν αριθμο χρήστη και κωδικό πρόσβασης, από εδώΚαλησπερα σε όλους σας!Ειμαι νέος κάτοχος της Aegean premium και προσπαθώ όλη μέρα να βγάλω κάποια άκρη!Εχω κάποιες ερωτήσεις και πραγματικά θα το εκτιμούσα αφάνταστα εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει!
Κατέβασα το app της Aegean, πέρασα τα στοιχεία που είναι να περάσω.
Δεν μπορώ με τίποτα να περάσω την κάρτα ως τρόπο πληρωμής.Βασικα καμμία από τις κάρτες που έχω στην κατοχή (visa - MasterCard).
Ειχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;
Και ένα 2ο, τα μίλια και τα προνόμια της κάρτας, φαντάζομαι θα τα δω στο app αφού περάσω την κάρτα;
Ευχαριστω εκ των προτέρων!!!