hlhjac
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αιγυπτος
Έχω κάνει την αντίστροφη διαδικασία. Έχω ενεργοποιήσει την platinum κ έχω κάνει ταυτόχρονα αίτηση για κατάργηση της κ αντικατάσταση με την απλή, μετά από υποδείξω υπάλληλου. Έχουν περάσει 2 μήνες κ κάθε φορά που καλώ μου λένε ότι τα αιτήματα θα διεκπεραιωθούν μαζικά, για αυτό καθυστερεί. Θεώρησα ότι θέλουν να με αποτρέψουν από το να ακυρώσω την platinum κ να την κάνω απλή, αλλά τώρα που διαβάζω ότι συμβαίνει κ αντίστροφα, μάλλον καταλήγω ότι όντως είναι θέμα φόρτου τελικά.Θα ήθελα την βοήθεια σας εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει : τον Απρίλιο μου ήρθε λοιπόν η απλή κάρτα της Aegean σε αντικατάσταση της μπλε κάρτας που είχα. Πήρα τηλέφωνο και ζήτησα την Premium ως Gold πελάτης της Alpha. Μου είπαν λοιπόν οτι έπρεπε πρώτα να ενεργοποιήσω την απλή κάρτα και μετά να ζητήσω αναβάθμιση σε Premium και αυτό έκανα. Καμία απάντηση μέχρι τώρα. Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα με εκπρόσωπο στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Alpha και μου είπε οτι εκκρεμεί το αίτημα μου και δεν γνωρίζει γιατί έχει καθυστερήσει τόσο. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλο ? Κάνω συνεχώς χρήση την Aegean visa και σκέφτομαι να την αφήσω χωρίς χρήση γιατ κανένα μήνα, να ζητήσω ακύρωση και μετά να κάνω αίτηση για την Premium. Έχει κάποιος κάτι να προτείνει ?