D
Delmem38110
Guest
ετήσιο. δίνει το μέγιστο αν κλείσεις μπίζνες.δηλ μιλαμε εως εκατονταδες € δωρο. not bad. κ ειναι ετησιο αυτο η απαξ?
ετήσιο. δίνει το μέγιστο αν κλείσεις μπίζνες.δηλ μιλαμε εως εκατονταδες € δωρο. not bad. κ ειναι ετησιο αυτο η απαξ?
Ισχύει, στην πρώτη χρήση γλίτωσα ~400 ευρώ, το έβγαλα το subscription fee για αρκετά χρόνια.δηλ μιλαμε εως εκατονταδες € δωρο. not bad. κ ειναι ετησιο αυτο η απαξ?
Υποθετω οτι εδωσες αλλα 400 ευρω συν φορους×2 ατομα.Ισχύει, στην πρώτη χρήση γλίτωσα ~400 ευρώ, το έβγαλα το subscription fee για αρκετά χρόνια.
Γενικά bussiness και 400άρια είναι υπερβολή, αν ένα ζευγάρι δε χρησιμοποιεί μίλια για ταξίδια όπως εμείς και κάνει μια πτήση το χρόνο με κόστος περίπου στα 140€ (80+ φόροι) τη κάνει απόσβεση τη συνδρομή και του μένουν και τα έξτρα κουπόνια για άλλες χρήσεις.Υποθετω οτι εδωσες αλλα 400 ευρω συν φορους×2 ατομα.
Συνοψιζοντας, για να γλιτωσεις 400 ευρω πρεπει να πληρωσεις καπου 500 συν 80 ευρω το fee, κοντα στα 600.
Διευκρινιστικα το λεω για οσους αναρωτιουνται αν αξιζει.
1) Αυτο σκεφτομαι κι εγω, οτι με το στοκ μιλιων εξοικονομησα 400 ευρω με 4 πτησεις δωρεαν με κοστος μολις 110 ευρω συνολο. Αντε κι αλλα 40 η συνδρομη. Μεγαλη αποσταση απο τα 600 περιπου.1) Εγώ σκέφτομαι ότι λόγω μεγάλου στοκ μιλίων τα επόμενα 2-3 χρόνια είμαι καλυμμένος. Φαντάζομαι αν μου τελειώσει το στοκ δε θα μου αρνηθούν αν θελήσω να τη βγάλω στο μέλλον...
2) YΓ: και σημαντικό + για όποιον μπορεί και ταξιδεύει μέσα σε γιορτές και αργίες που τα εισιτήρια με μίλια είναι δυσεύρετα.
Παιδιά καλησπέρα!!!! Έχω την χρεωστική Aegean bonus visa και ενώ υπάρχει μεγάλος αριθμός bonus πόντων δεν μπορώ να τους μετατρέψω σε μίλια! Μίλησα αρκετές φορές με το customer της alpha bank και ο καθένας λέει τα δικα του, έχουν μεταφέρει το αίτημα και περιμένω απάντηση. Επιπλέον, στην aegean δεν έχουν ιδέα. Αν θυμάμαι καλά, διάβασα ότι είχε συμβεί σε μέλος του forum να μπορεί να μετατρέψει ένα μέρος μόνο των πόντων. Έχετε κάποια αντίστοιχη εμπειρία εσείς; Σας ευχαριστώ πολύ!
μπαίνετε στον λογαριασμο σας miles and bonus να τους μετατρεψετε εσεις αυτοματα και δεν μπορείτε?
Περιεργο που οι υπαλληλοι της Alpha δεν γνωριζουν τους ορους, οτι μεχρι 15.000 ποντοι γινονται μιλια ετησιως στις χρεωστικες, κατι που αναγραφεται ξεκαθαρα.Παιδιά καλησπέρα!!!! Έχω την χρεωστική Aegean bonus visa και ενώ υπάρχει μεγάλος αριθμός bonus πόντων δεν μπορώ να τους μετατρέψω σε μίλια! Μίλησα αρκετές φορές με το customer της alpha bank και ο καθένας λέει τα δικα του, έχουν μεταφέρει το αίτημα και περιμένω απάντηση. Επιπλέον, στην aegean δεν έχουν ιδέα. Αν θυμάμαι καλά, διάβασα ότι είχε συμβεί σε μέλος του forum να μπορεί να μετατρέψει ένα μέρος μόνο των πόντων. Έχετε κάποια αντίστοιχη εμπειρία εσείς; Σας ευχαριστώ πολύ!
Ομολογώ ότι πρώτη φορά το ακουω, ότι μέχρι 15000 ποντοι γίνονται ετησίως στις χρεωστικές. Μάλλον σε αυτό οφείλεται, αφού ήταν περι τους 24000 πόντους. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Περιεργο που οι υπαλληλοι της Alpha δεν γνωριζουν τους ορους, οτι μεχρι 15.000 ποντοι γινονται μιλια ετησιως στις χρεωστικες, κατι που αναγραφεται ξεκαθαρα.
Θα πρέπει να την καταργήσεις άμεσα και να κάνεις αίτηση για μια πιστωτική (καλύτερα την πριμιουμ).Ομολογώ ότι πρώτη φορά το ακουω, ότι μέχρι 15000 ποντοι γίνονται ετησίως στις χρεωστικές. Μάλλον σε αυτό οφείλεται, αφού ήταν περι τους 24000 πόντους. Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.