Aegean Airlines Aegean Bonus Visa

adiaforos

Member
μπορείς να χρησιμοποιήσεις σχεδόν όλα τα κουπόνια με μια κράτηση.
παράδειγμα χρησιμοποιείς το κουπόνι των 25 ευρώ, τελειώνεις την κράτηση,
μπαίνεις στη διαχείριση της κράτησης σου και αγοράζεις μπροστινή θέση, έξτρα βαλίτσα και φαστ τρακ βάζοντας τους κωδικούς στα αντίστοιχα πεδία.
δοκιμασμένο.
Ναι, υπάρχει αυτό το by-pass για να προσθέσεις κουπόνι εκ των υστέρων, αφού στην αρχική κράτηση μόνο ένα γίνεται δεκτό.
Τουλαχιστον flex, οχι απο low fare calendar λεει στους ορους.
Το όχι από low fare calendar σημαίνει ότι δεν υπάρχει πεδίο να μπει το κουπόνι στην αναζήτηση μέσω του low fare (αναμενόμενο, οι τιμές είναι εν μέρει από το κασέ του συστήματος αναζητήσεων της εταιρείας, όλοι βλέπουν τις ίδιες, αλίμονο αν άλλαζε η μνήμη ανάλογα με το ύψος του εκάστοτε κουπονιού ή τους όρους χρήσης του, θα κατέρρεε το σύστημα). Ο περιορισμός αυτός υπάρχει σε όλους τους εκπτωτικούς κωδικούς της εταιρείας, δεν είναι κάτι καινούριο. Αν σε βολεύει τόσο πολύ η χρήση του low fare, το χρησιμοποιείς για να δεις τις ημερομηνίες που σε ενδιαφέρουν, τις σημειώνεις και τις βάζεις πλέον στην κανονική αναζήτηση, προσθέτοντας το κουπόνι. Δεν έχει να κάνει με την κατηγορία εισιτηρίου, είτε economy είτε flex, το κουπόνι ισχύει, «μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έκπτωση 20€ για οποιαδήποτε πτήση εσωτερικού ή διεθνή πτήση».
Επικοινώνησα σήμερα με την Alpha Bank για την Aegean Bonus Visa Premium που έλαβα. Η υπάλληλος ήταν δωρική και ρητή:
α) την ενεργοποιώ και αντικαθιστά πλήρως την υπάρχουσα με το ίδιο πιστωτικό όριο και τις άτοκες δόσεις να περνούν αυτομάτως στην καινούργια. Η συνδρομή των 80 ευρώ δεν επιστρέφεται ανεξαρτήτως ποσού συναλλαγών.
β) δεν την ενεργοποιώ και χρησιμοποιώ την υπάρχουσα η οποία θα αντικατασταθεί με την απλή aegean όταν λήξει, οπου θα έχει συνδρομή των 40, η οποία δεν θα επιστρέφεται.
Όταν με το καλό λήξει η παλαιά κάρτα (στους περισσότερους το πλαστικό διαρκεί 4 ή 5 χρόνια), επειδή δεν θα είναι πλέον εμπορικά διαθέσιμη, θα σε μεταφέρουν στο πλησιέστερο προϊόν, που είναι η νέα απλή της Aegean. Τότε λοιπόν μπορείς να μπεις στη διαδικασία διεκδίκησης ίδιων όρων ή παρεμφερών με την κάρτα για την οποία είχες υπογράψει σύμβαση.

Last edited:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τελικά να την ενεργοποιήσω την απλή, να ζητήσω την premium ή να μείνω με την παλιά;

Δεν ξέρω τι να κάνω.
μου ηλθε εμενα.. 3000 μιλια στην ενεργοποιηση , επιτοκιο 13.5% απο το 17% που ειχα στην παλια αλλα 80 ευρω ετησια εξοδα..τωρα εχει bonus 1 eyrv = 4 milia.. εχεις προτεραιοτητα σε επιβιβαση, σε αποσκευη 23 κιλων ( δεν θυμαμαι ακριβως τωρα ποσα/..) παντως το 80 ευρω με κρατησε πισω και ακομη δεν την ενεργοποιησα..
Δεν υπάρχει στανταρ απάντηση. Ο καθένας ζυγίζει τα δεδομένα του (οικονομικά και ταξιδιωτικά) και πράττει όπως τον συμφέρει!

Σε όλους τους ναύλους το χρησιμοποιείς. Το κουπόνι αφαιρείται απο τις χρεώσεις και τους φόρους αεροδρομίου.

Last edited:

paefstra

Member
Σε όλους τους ναύλους το χρησιμοποιείς. Το κουπόνι αφαιρείται απο τις χρεώσεις και τους φόρους αεροδρομίου.
Και απο τους φορους? Νομιζα πως οχι και το λεει και στην σελιδα της Aegean.
Πρωτη φορα το βλεπω αυτο, συνηθως τα κουπονια εχουν οριο στους φορους που δεν επιδεχονται μειωση.

fotast

Member
Σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα τα προνόμια της premium αξιζουν την συνδρομή.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Και απο τους φορους? Νομιζα πως οχι και το λεει και στην σελιδα της Aegean.
Πρωτη φορα το βλεπω αυτο, συνηθως τα κουπονια εχουν οριο στους φορους που δεν επιδεχονται μειωση.
Έτσι το δείχνει
Χωρίς τίτλο.png

Εκτός αν οι ποιητές απλά βάζουν την έκπτωση στο τέλος κάτω απο όλες τις χρεώσεις :haha:

Last edited by a moderator:

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
η έκπτωση είναι στον ναύλο μόνο, μετά προστίθενται οι φόροι.
Μπερδεύτηκα γιατί όταν βάζω το κωδικό για την έκπτωση σε εισιτήριο του δεύτερου επιβάτη την έκπτωση τη βγάζει κάτω απο τον ναύλο, γιατί απο εκεί αφαιρείται, ναι! Έχει δίκιο η @paefstra για τα κουπόνια και τους φόρους. Το έβγαλε στο τέλος των χρεώσεων και μπερδεύτηκα εγώ. Mea culpa

Edit: Και στην έκπτωση συνοδού πάλι στο τέλος βγάζει την έκπτωση. Όλα λάθος τα θυμόμουν :haha:

Last edited:

pan82

Member
Παρέλαβα κι εγώ τη pemium σήμερα, η αλήθεια είναι ότι εμφανισιακά την έχουν κάνει κομψοτέχνημα γυαλίζει από παντού.
Επίσης έτσι που αναγράφει ότι αποτελεί συνέχεια της υφιστάμενης κάρτας σας και η χρήση της διέπεται από τους όρους που ισχύουν για την Aegean Bonus Visa που είστε ήδη κάτοχος είναι μεγάλη παγίδα γιατί αν κάποιος δε το ψάξει και ρωτήσει όπως εμείς, θα υποθέσει ότι στους όρους μας (όσοι έχουμε υπογράψει ότι ισχύει απαλλαγή με χρήση πάνω από 2000€) όπως κάθε χρόνο μας έρχεται ότι σε ένδειξη καλής συνεργασίας αφαιρείτε η συνδρομή το ίδιο θα ίσχυε και με τη κάρτα αυτή αφού οι όροι παραμένουν ίδιοι απλά από 25€ η συνδρομή πάει στα 80 δε λέει ότι αλλάζουν οι υπόλοιποι όροι στη συνεργασία. Κάποιος που έχει τους αρχικούς όρους και την επιστολή τους θα μπορούσε να τους πάει νομικά αν του στείλουν συνδρομή θεωρώ.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μη σε παρω στον λαιμο μου ετσι νομιζω. Ο @taver πρεπει να ειναι απο τους πρωτους που πηρε τα προνομια, θα ξερει.
Που να ξέρω εγώ; Ούτε την απλή κάρτα έχω, ούτε κλείνω ποτέ εισιτήριο μη flex (στην Covid εποχή)...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.645
Μέλη
39.395
Νεότερο μέλος
Sofiakorali

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom