• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean,50.000 για πτήσεις στο εξωτερικό.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Εχει καλες τιμες, για Ισπανια που κοιταξα υπαρχουν εισιτηρια γυρω στα 145€, για περιπου την ιδια περιοδο ειχα βρει με Αλιταλια 175€ και μερικες φορες με χαλια ανταποκριση. Επισης για Μαντσεστερ εχει 130€ αλλα ειναι αβολο το προγραμμα των πτησεων

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Προφανώς είδα οτι είναι απο 15/9 και προφανώς έβαλα ημερομηνίες μεσα στην περίοδο που αναφέρει.Απλά θέλω να πω οτι για τόσο κοντινούς προορισμούς δεν πρέπει να πληρώνουμε και χρυσό!
Ο Σεπτέμβρης δεν είναι ο φτηνότερος μήνας για να πετάξεις στην Ευρώπη. Παρόλο αυτά η Αegean ανακοινώνει μια πολύ καλή προσφορά και όπως όλες οι προσφορές δεν μπορεί να ισχύει για όλα τα πιθανά ζευγάρια ημερομηνιών που θα σκεφτείτε να πετάξετε. Γι' αυτό λέγεται προσφορά και όχι ξεπούλημα. Και αντί να αλλάξεις ελαφρά τις ημερομηνίες σου ώστε να επωφεληθείς, μιλάς για τιμές χρυσό και για ανταγωνιστικότητες και για κοντινά δρομολόγια... δηλαδή η ΟΑ που πετάει μόνο κοντινά δρομολόγια θα έπρεπε να μας πληρώνει για να πετάξουμε μαζί της;

Georgi1964

Member
Πολυ καλη προσφορα ομως την εχουν κανει πολυ νωρις.
Μεχρει τον σεπτεβριος ποσα εισιτηρια θα επιστραφουν πισω μονο η εταιρεια γνωριζει.

Georgi1964

Member
μα εγω για αυτο ειπα την γνωμη μου ,οτι για να βγαλει τοσο νωρις την προσφορα για καποιο σκοπο το κανει.Και νομιζω το κανει για να κερδισει.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
περσυ αν θυμαμαι καλα τις ειχε βγαλει αρχες ιουλιου τις προσφορες για φθινοπωρο-μεχρι χριστουγεννα...
Παραθετω και τι εγραφε: Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 09/07/2012 για πτήσεις με την Aegean από 12/09/2012 έως και 20/12/2012

xtina23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε!
Ο Σεπτέμβρης δεν είναι ο φτηνότερος μήνας για να πετάξεις στην Ευρώπη. Παρόλο αυτά η Αegean ανακοινώνει μια πολύ καλή προσφορά και όπως όλες οι προσφορές δεν μπορεί να ισχύει για όλα τα πιθανά ζευγάρια ημερομηνιών που θα σκεφτείτε να πετάξετε. Γι' αυτό λέγεται προσφορά και όχι ξεπούλημα. Και αντί να αλλάξεις ελαφρά τις ημερομηνίες σου ώστε να επωφεληθείς, μιλάς για τιμές χρυσό και για ανταγωνιστικότητες και για κοντινά δρομολόγια... δηλαδή η ΟΑ που πετάει μόνο κοντινά δρομολόγια θα έπρεπε να μας πληρώνει για να πετάξουμε μαζί της;
Καταρχήν αντιλαμβάνομαι μια επιθετικότητα χωρίς λόγο.Δεν ξέρω αν είναι δική σου η εταιρία και προσβλήθηκες τόσο απλά θεώρησα οτι τα 500 και κάτι ευρώ για Ρώμη ότι είναι αρκετά.Δεν συνηθίζω να επιλέγω low cost εταιρίες(χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα με αυτές για να μην παρεξηγηθώ) και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πληρώσω το αντίτιμο εάν αυτό φυσικά ανταποκρίνεται στα δεδομένα που ζητάω.Η αντίστοιχη alitalia κοστίζει 300 και κάτι ευρώ με παρόμοιες ώρες πτήσεις αλλά προσπαθώ να μετακίνησω ελαφρώς όπως είπες τις ημερομηνίες μου για να πετάξω με την aegean επιλέγοντας έτσι μια ελληνική εταιρία.Συγγνώμη εάν λέγοντας τη γνώμη μου έθιξα κάποιον!

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
γενικά, τέτοιες τιμές για ρωσία έχουν ξαναπαίξει? είναι ένα ταξίδι όνειρο για μένα, αλλα μου είναι δύσκολο να το προγραμματίσω τώρα.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το site της aegean ρετάρει από το πρωί ή είναι δικιά μου μόνο ιδέα;

Georgi1964

Member
γενικά, τέτοιες τιμές για ρωσία έχουν ξαναπαίξει? είναι ένα ταξίδι όνειρο για μένα, αλλα μου είναι δύσκολο να το προγραμματίσω τώρα.
Ειχαν και πιο οικονομικες για Μοσχα.Για Αγια Πετρουπολη δεν υπηρχε γιατι ειναι καινουργιο δρομολογιο.
Αυτη την χρονια απο οτι βλεπω ολα τα εισιτηρια η εταιρεια τα εχει πουλησει στους τουρ οπερειτορς.Μετα μην παραπονιουνται αν καποιοι προτιμησουν ξενες εταιρειες σαν την ryanair.
Την ειχα για σοβαρη εταιρεια ομως απο οτι φαινεται δυστυχως δεν ειναι.

echo2011

Member
Εγ
Εγώ πριν ένα χρόνο ταξίδεψα στη Μόσχα με 90 ευρώ με aegean.. Τα εισητήρια μπορείς να τα πετύχεις φθηνά σε προσφορά αλλά γενικά το ταξίδι δεν είναι φθηνό.. Πρέπει να υπολογίσεις τα έξοδα για βίζα καθώς και ότι τα ξενοδοχεία στη Μόσχα είναι ακριβά. Επίσης προσοχή στα τηλεφωνήματα από κινητό! Εμάς μας ετυχε μια ανάγκη και η μία εταιρία κινητής τηλεφωνίας μας χρέωσε 200 ευρώ (6 ευρώ το λεπτό η χρέωση). Μετά από μήνες με ένσταση αφαίρεσαν τα 100 ευρώ αλλά και πάλι..

Georgi1964

Member
Εγώ πριν ένα χρόνο ταξίδεψα στη Μόσχα με 90 ευρώ με aegean..
πριν ενα χρονο ναι.Τωρα δεν υπαρχουν τετοιες τιμες.
Εμάς μας ετυχε μια ανάγκη και η μία εταιρία κινητής τηλεφωνίας μας χρέωσε 200 ευρώ
αν μας λεγαται την εταιρεια θα ηταν καλο για εμας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα