• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean -30% στους προορισμούς εξωτερικού.Κρατήσεις μέχρι 06.08.2012

sakis_sx

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς προορισμούς εσωτερικού προς όλους τους προορισμούς του δικτύου της Aegean στο εξωτερικό, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Οι πτήσεις από/προς Λάρνακα για Λονδίνο συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 06/08/2012 για πτήσεις με την Aegean από 01/10/2012 έως και 30/03/2013. Η έκπτωση 30% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 30%. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο Aegean Airlines | Book your flights, hotels & car rental online. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. To δρομολόγιο Ρόδος - Ρώμη - Ρόδος έχει stopover στην Αθήνα. Η πτήση Αθήνα - Στουτγάρδη πραγματοποιείται μέσω Θεσσαλονίκης. Η προσφορά περιλαμβάνει εποχικά δρομολόγια. H Τιφλίδα και το Κουβέιτ δεν συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
τελικα η εκπτωση ειναι ηδη ενσωματωμενη στο συστημα? κοιταω π.χ. Αθηνα - Βαρκελωνη για Ιανουαριο και μου βγαζει σχεδον 250 ευρω......

_antonis_

Member
τελικα η εκπτωση ειναι ηδη ενσωματωμενη στο συστημα? κοιταω π.χ. Αθηνα - Βαρκελωνη για Ιανουαριο και μου βγαζει σχεδον 250 ευρω......
Ναι, χθές το έβγαζε 120 αν θυμαμαι καλά.

Αρκεί τις ημερομηνίες που κοιτάζεις, να υπάρχουν saver ναύλοι.

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
Ναι, χθές το έβγαζε 120 αν θυμαμαι καλά.

Αρκεί τις ημερομηνίες που κοιτάζεις, να υπάρχουν saver ναύλοι.
εννοεις να εμφανιζεται το πρασινο χρωμα της προσφορας? γιατι σε αυτες που ειδα εγω δεν το ειχε, οποτε θα αλλαξω αναζητηση.

_antonis_

Member
εννοεις να εμφανιζεται το πρασινο χρωμα της προσφορας? γιατι σε αυτες που ειδα εγω δεν το ειχε, οποτε θα αλλαξω αναζητηση.
Ναι, ναι.... στην αναζήτηση, επέλεξε ευεληξία πτήσεων για να σου δείξει τι τιμές παίζουν τις κοντινές ημερομηνίες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom