• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Aegean απο 80-90 ευρω return για ευρωπαικες πολεις

GTS

Member
Μια τζούρα Ρώμη θα τη πάρουμε....να δούμε και πιο τιραμισού είναι καλύτερο, του Antico Dolo ή του Settimo....ottimo θα είναι σίγουρα πάντως..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μια τζούρα Ρώμη θα τη πάρουμε....να δούμε και πιο τιραμισού είναι καλύτερο, του Antico Dolo ή του Settimo....ottimo θα είναι σίγουρα πάντως..
Ρώμη... Tres banal... Ένα εισιτήριο για Παρίσι το χτύπησα, πάω για το δεύτερο τώρα...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Βαρκελωνη μεσα στον Νοεμβριο με 110 ευρω ... τρελαινομαι,απλα τρελαινομαι ...

Borealis

Member
Έκλεισα και Μόσχα 10-13 Νοέμβρη με 92 ευρώ από Θεσσαλονίκη! Μήπως κάτι δεν πάει καλά? τώρα ψάχνουμε ξενοδοχείο, κανένας πρόσφατος Μοσχοβίτης?
Που είσαι Natassa09, Θα πάω στο Κρεμλίνο!

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Πριν 1 μήνα ήμουν Μόσχα, έμεινα στο Ιζμαιλοβο Γάμμα στην περιοχή Izmailovo με 65ε μόνο. Διπλα ειναι ο σταθμός του Μετρό και σε 12 λεπτουδάκια εισαι Κόκκινη πλατεία. Κόστος μετρό 0,70 η διαδρομή. Στο συνιστώ και να σου πω επίσης ότι η περιοχή έχει Super Market και καταστήματα για να αγοράσεις ότι θές.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έκλεισα και Μόσχα 10-13 Νοέμβρη με 92 ευρώ από Θεσσαλονίκη! Μήπως κάτι δεν πάει καλά? τώρα ψάχνουμε ξενοδοχείο, κανένας πρόσφατος Μοσχοβίτης?
Που είσαι Natassa09, Θα πάω στο Κρεμλίνο!
Ένα χρόνο παρά κάτι μέρες πριν από σένα είναι αρκετά πρόσφατο?
Τι budget έχεις για hotel (με δεδομένο ότι η Μόσχα είναι πανάκριβη)?
Εγώ είχα μείνει στο Novotel, που μάλλον θεωρείται ακριβό....
Την προηγούμενη φορά που είχα πάει στη Μόσχα, είχα μείνει στο "Cosmos", αρκετά εκτός κέντρου, που είχε χτιστεί ως ολυμπιακό χωριό για τους Ολυμπιακούς αγώνες, 2 χρόνια πιο πριν... Τώρα είναι μερικώς ανακαινισμένο.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Αρκεί μια βόλτα απο το Pompi!!!!!!!!!!!

• Like
Reactions: GTS

Borealis

Member
το μπάτζετ είναι μάλλον χαμηλό γιατί δέκα μέρες μετά θα ξεκινήσει ταξίδι για Βαρκελώνη που δεν ξέρω πως και που θα συνεχίσει. Όμως καθώς είναι τρεις νύχτες μόνο, θα προτιμήσω κάτι που θα μου δώσει την ευκαιρία να είμαι κοντά στην Κόκκινη Πλατεία συνέχεια και ας είναι τσιμπημένο. θέλω να ελπίζω ότι τα αξιοθέατα έξω από το κλασικό κέντρο καλύπτονται με ένα ανέβα- κατέβα λεωφορείο.
το Νοβοτέλ σε τι τιμές είναι? δεν ξέρω αν έχεις ιστορία από Μόσχα όπου μπορώ να μεταφέρω τις ερωτήσεις που θα έχω τις επόμενες μέρες για να μην είμαι οφ εδώ

vlassis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Περου-Χιλη
Mπήκα στο Booking και το izmailovo gamma το έχει 222ε για τις 3 μέρες. και όπως σου ειπα είναι σαν να είσαι στην Κόκκινη πλατεία και θα μείνεις σε 1 πολύ καλό ξενοδοχείο με πολύ χαμηλές χρεώσεις. Δες τα σχόλεια πελατών στο Μπούκινγκ...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom