24 Ιανουαρίου 2017 #1 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.467 Likes 17.615 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Η Aegean προσφέρει για 3 μέρες όλες τις πτήσεις εξωτερικού με έκπτωση μέχρι 40% ! Κρατήσεις μέχρι 26/1. Δείτε ΕΔΩ. Last edited: 25 Ιανουαρίου 2017
Η Aegean προσφέρει για 3 μέρες όλες τις πτήσεις εξωτερικού με έκπτωση μέχρι 40% ! Κρατήσεις μέχρι 26/1. Δείτε ΕΔΩ.
25 Ιανουαρίου 2017 #2 htrul18 Member Μηνύματα 110 Likes 43 Επόμενο Ταξίδι Ρωσία Ταξίδι-Όνειρο Αυστραλία & Νέα Ζηλανδία Defkalion said: Η Aegean προσφέρει για 3 μέρες όλες τις πτήσεις εξωτερικού με έκπτωση μέχρι 40% ! Κρατήσεις μέχρι 26/1. Δείτε ΕΔΩ. κλικ για όλη την παράθεση... Νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λινκ.
Defkalion said: Η Aegean προσφέρει για 3 μέρες όλες τις πτήσεις εξωτερικού με έκπτωση μέχρι 40% ! Κρατήσεις μέχρι 26/1. Δείτε ΕΔΩ. κλικ για όλη την παράθεση... Νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λινκ.
25 Ιανουαρίου 2017 #3 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.467 Likes 17.615 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα htrul18 said: Νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λινκ. κλικ για όλη την παράθεση... Τι στο καλό, το λινκ παντα το ίδιο είναι δε καταλαβαίνω τι συνέβη ξαφνικά και δε λειτουργεί. Σόρυ για το σαρδάμ, το διόρθωσα τώρα.
htrul18 said: Νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το λινκ. κλικ για όλη την παράθεση... Τι στο καλό, το λινκ παντα το ίδιο είναι δε καταλαβαίνω τι συνέβη ξαφνικά και δε λειτουργεί. Σόρυ για το σαρδάμ, το διόρθωσα τώρα.