• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ActionAid

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Κάποιος/α από εδώ (δε θυμάμαι ποιος/α) είχε αναφέρει κάποια στιγμή ότι είναι ανάδοχος παιδιού μέσω της ActionAid.
Θα μπορούσε να μου δώσει περισσότερες πληροφορίες (εκ των έσω) εκτός από αυτές του site της οργάνωσης?
Ευχαριστώ :)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ είμαι φρέσκος θετός μπαμπάς ενός μικρού κοριτσιού από την Καμπότζη, αλλά η εμπειρία μου είναι μικρή για να σου δώσω επιπλέον πληροφορίες. Το κόστος είναι αυτό που γράφει στο site, το πληρώνεις ανά έτος, και μπορείς να έχεις αλληλογραφία με το παιδάκι ή/και να πας να το δεις από κοντά κάποια στιγμή.

Απ'όσο ξέρω, τα χρήματα που στέλνεις δεν πάνε συγκεκριμένα σε αυτό το παιδί, αλλά στην ενίσχυση της μικρής κοινότητας που έχει γύρω του το συγκεκρικένο παιδί.

Ίσως ο Δήμος που η κόρη του είναι ανάδοχος παιδιού πολύ περισσότερο καιρό από μένα να μπορεί να σου δώσει παραπάνω info. Τι ακριβώς χρειάζεσαι εσύ;

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Σ' ευχαριστώ Δευκαλίων.
Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο (οφείλω να ομολογήσω ότι το site της ActionAid έχει πολλές πληροφορίες), απλά ό,τι εμπειρία/πληροφορίες έχει, όποιος το έχει κάνει, καλοδεχούμενες :)

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Ισχυει ότι σου είπε ο Δευκαλίων..
ένα ποσοστό των χρημάτων (20%) πάει στα λειτουργικά έξοδα της actionaid hellas και το υπόλοιπο 80% πάει σε προγράμματα ανάπτυξης στη χώρα που ζει το παιδί που έχεις "υιοθετήσει". από αυτό το 80%, το 60% πάει στη κοινότητα του παιδιού και το 40% στη χώρα του παιδιού(το δικό μου είναι ένα αγοράκι από το Νεπάλ) ..σου στέλνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα πληροφορίες για το έργο της οργάνωσης στη συγκεκριμένη χώρα, καθώς και κάποιες ζωγραφιές του παιδιού, σαν γράμμα από το παιδί. Επίσης κάθε χρόνο σου στέλνουν την έκθεση των ορκωτών ελεγκτών για την οργάνωση.

stellina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδορ
Ταξίδι-Όνειρο
παντού
Είμαστε εγώ και η οικογένειά μου ανάδοχοι παιδιού εδώ και 10 χρόνια.
Ισχύει ό,τι ειπώθηκε παραπάνω. Δεν έτυχε να επισκεφτώ κάποιο από τα παιδάκια (πληθυντικός γιατί "αλλάζεις" παιδάκι εάν οι οικογένειές τους αποφασίσουν να φύγουν από τη συγκεκριμένη κοινότητα-χωρίο-ά που βοηθάει η action aid) και είχα αλληλογραφία συνήθως τις γιορτές. Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα...

evaggelia

Member
Επόμενο Ταξίδι
ψάχνω προορισμό..
Ταξίδι-Όνειρο
ΧΑΒΑΗ
κι εγώ ευχαριστώ

μόλις έστειλα το sms ...

"αν δεν είσαι μέρος της λύσης, είσαι μέρος του προβλήματος " , όπως λένε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom